ΚΟΣΜΟΣ

Σίντι Κρόφορντ: Οι σέξι φωτογραφίες με τις οποίες υποδέχθηκε το 2023

Η Σίντι Κρόφορντ
Η Σίντι Κρόφορντ
ΑΡ

Η Σίντι Κρόφορντ, το απόλυτο τοπ μόντελ της δεκαετίας του 90, πόζαρε σε μία σειρά απο φωτογραφίες στο Instagram για να υποδεχθεί το 2023

Η «αειθαλής» Σίντι Κρόφορντ δημοσίευσε μία σειρά από σέξι φωτογραφίες της με ρόμπα και καμπαρντίνα για να σηματοδοτήσει την «Πρώτη φωτογραφία του 2023». Το supermodel μοιράστηκε επίσης μια... ηλιόλουστη selfie, καθώς και μια φωτογραφία του συζύγου της Rande Gerber να κοιτάζει το ηλιοβασίλεμα του ωκεανού και μερικές στιγμές από την καθημερινότητά της

Το 56χρονο μοντέλο ανέβασε τη συλλογή φωτογραφιών το Σάββατο (28/1), σηματοδοτώντας την «Πρώτη φωτογραφία της για το 2023», καθώς έγραψε στη λεζάντα του Instagram. Στη φωτογραφία εξωφύλλου φαίνεται ο σύζυγός της να αγναντεύει τον ορίζοντα του ωκεανού καθώς ο ήλιος δύει. Στο στιγμιότυπο φαίνονται και τα πόδια της Κρόφορντ.

Οι επόμενες λήψεις περιλαμβάνουν παραδείγματα της Κρόφορντ να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: να...ποζάρει αισθησιακά σαν μοντέλο. Σε μία απο αυτές ακουμπάει σε έναν τοίχο ντυμένη με μια μαύρη καμπαρντίνα και ένα διχτυωτό καλσόν.

Το μακιγιάζ της ειναι απαλό και τα βρεγμένα μαλλιά της πλαισιώνουν το όμορφο πρόσωπό της, ενώ τη σέξι εμφάνισή της συμπληρώνουν ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια, μία υπερμεγέθης καρφίτσα και ένα λαμπερό κολιέ.

Σε μια δεύτερη φωτογραφία, η Σίντι ποζάρει με ένα λευκό μπουρνούζι, ενώ εμφανίζεται σε ένα ακόμη στιγμιότυπο, χαμογελώντας ενώ χαμογελάει ευτυχισμένη καθώς τη λούζει το φως του ήλιου. Μετά την ηλιόλουστη selfie της, ανέβασε μια ταμπέλα που γράφει «Ευγνώμων».

Ανάμεσα στις λαμπερές λήψεις της, η Κρόφορντ μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας του μικρού κουταβιού της και ένα σύνολο προϊόντων ομορφιάς στο μπάνιο της: ένα μίνι μπουκάλι με άρωμα, την κρέμα της, ένα αποσμητικό με άρωμα γκρέιπφρουτ τζίντζερ και μια ροζ οδοντόβουρτσα.

Στα Stories της στο Instagram, η Κρόφορντ δημοσίευσε μια ακόμη selfie — αυτή τη φορά σε ασανσέρ. Φορώντας ένα λεπτό μπεζ παλτό πάνω από ένα μαύρο φόρεμα, σημείωσε ότι το σύνολο ήταν για μία νυχτερινή «κοριτσίστικη» έξοδο , προσθέτοντας ένα emoji με μαύρη καρδιά.