ΚΟΣΜΟΣ

Ριάνα: To τρυφερό οικογενειακό στιγμιότυπο που ανέβασε εν αναμονή των Όσκαρ

H Ριάνα στο Super Bowl
H Ριάνα στο Super Bowl
ΑΡ

Η έγκυος Ριάνα ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ και κάνει χιουμοριστικές αναρτήσεις για τη μεγάλη βραδιά με πρωταγωνιστή τον 9 μηνών γιο της

Η Ριάνα έχει εξασφαλίσει μπέιμπι σίτερ για τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ. Η 35χρονη τραγουδίστρια που έγινε πρόσφατα μανούλα και περιμένει σύντομα το δεύτερο παιδί της είναι για πρώτη φορά υποψήφια για τα βραβεία και ανυπομονεί όπως όλα δείχνουν για τη μεγάλη βραδιά.

Η 95η τελετή απονομής των Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου, με παρουσιαστή τον Τζίμι Κίμελ. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η εμφάνιση της Ριάνα θα διαρκέσει περίπου 13 λεπτά. Θα ερμηνεύσει ζωντανά μπροστά στο κοινό το τραγούδι «Lift Me Up» που ακούγεται στην ταινία «Wakanda Forever», το οποίο είναι υποψήφιο στην κατηγορία «Καλύτερο Τραγούδι».

Εν αναμονή της λαμπερής βραδιάς, η Ριάνα ανέβασε λοιπόν μια αξιολάτρευτη φωτογραφία με τον πρωτότοκο γιό της να κλαίει. «Ο γιος μου όταν ανακάλυψε ότι ο αδελφός του θα πάει στα Όσκαρ και εκεινος όχι» έγραψε στη λεζάντα με χιούμορ

Στην ανάρτησή της πρόσθεσε κι ένα βίντεο του εννέα μηνών γιου της να κάθεται στην αγκαλιά της και να παρακολουθεί στο λάπτοπ το βίντεο του τραγουδιού από την ταινία «Black Panther: Wakanda Forever.» Το κομμάτι είναι υποψήφιο για Όσκαρ και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του σταρ του “Black Panther”, Chadwick Boseman, ο οποίος πέθανε από καρκίνο παχέος εντέρου σε ηλικία 43 ετών τον Αύγουστο του 2020.

Το δεύτερο παιδί της Ριάνα έχει ήδη κάνει «εμφάνιση» σε ένα άλλο σοόου, αφού αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου για το super bowl τον περασμένο μήνα, όταν παρουσίασε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τον Ιανουάριο του 2022 ότι περίμενε το πρώτο της παιδί με τον ράπερ A$AP Rocky, με τους οικείους της να λένε πως ήταν «ενθουσιασμένη» που θα γίνει μαμά και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη.