ΚΟΣΜΟΣ

Ζεράρ Πικέ: «Είμαστε γονείς, πρέπει να προστατεύσω τα παιδιά μου»

Ζεράρ Πικέ: «Είμαστε γονείς, πρέπει να προστατεύσω τα παιδιά μου»
H Σακίρα με τον Πικέ σε παλιές, ευτυχισμένες στιγμές.
AP

Ζεράρ Πικέ μίλησε μετά το χωρισμό του από την Κολομβιανή ποπ σταρ Σάκιρα.

Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε για πρώτη φορά μετά το τέλος της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό «RAC 1» αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στο τραγούδι της Σακίρα εναντίον του, αλλά και στην υπόθεση Ντάνι Άλβες.

Ο Πικέ, που αυτή την εποχή διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 7×7 Kings League, το οποίο μεταδίδεται μέσα από την πλατφόρμα Twitch, απάντησε σε ερώτηση που του έγινε για το αν έχει ακούσει το περιβόητο τραγούδι της Σακίρα με τον παραγωγό Bizarrap που ήταν μια ευθεία επίθεση εναντίον του, αλλά και της νέας του συντρόφου, Κλάρα Τσία.

«Προφανώς και το άκουσα. Δεν θέλω, όμως, να μιλήσω γι’ αυτό. Δεν νομίζω πως είναι η ώρα», είπε και συνέχισε: «Ως άνθρωποι έχουμε ευθύνες και όσοι είμαστε γονείς ακόμη περισσότερο, γιατί πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά μας. Δεν θέλω να πω παραπάνω. Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις που θεωρεί πως είναι οι κατάλληλες. Δεν έχω διάθεση να μιλήσω περισσότερο γι’ αυτό. Το μόνο που με νοιάζει είναι να είναι καλά τα παιδιά μου, χαρούμενα». Ο Πικέ με την Σακίρα έχουν δύο γιους. Τον Μίλαν και τον Σάσα.

Ο Πικέ υποστήριξε πως δεν του λείπει καθόλου το ποδόσφαιρο και ήταν η κατάλληλη στιγμή για να σταματήσει να παίζει για την Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, όμως, στάθηκε και στο θέμα του Ντάνι Άλβες. Ο άλλοτε συμπαίκτες του στους «μπλαουγκράνα» κατηγορείται για το βιασμό μιας νεαρής γυναίκας και βρίσκεται προφυλακισμένος επί του παρόντος.

Όταν έμαθε για την «υπόθεση Άλβες», «όλο αυτό ήταν γερό χτύπημα. Ήμουν σοκαρισμένος. Πρέπει να περιμένουμε να κάνει τη δουλειά της η δικαιοσύνη και στο μεταξύ να υπάρξει όλη η βοήθεια προς το θύμα. Αλλά πρέπει να περιμένουμε γιατί το δικαστήριο δεν έχει ολοκληρωθεί», είπε και υπογράμμισε πως εκείνος αν κριθεί ένοχος ο Άλβες «θα ήμουν πιο αυστηρός από τη δικαιοσύνη σε τέτοιες περιπτώσεις». Σημείωσε, όμως, πως ενώ έχει μεγάλο σεβασμό για τον Βραζιλιάνο πλέον νιώθει σα να μην τον γνωρίζει.

Σχετικές ειδήσεις

Σακίρα: «Έσπασε» 14 ρεκόρ Guinness με τη βοήθεια του...Πικέ

Σακίρα: Νέα καρφιά κατά του Πικέ - «Ανέχτηκα τόσες ανοησίες»

Σακίρα: «Τέλος» η Ισπανία και οι επώδυνες αναμνήσεις - Mετακομίζει στο Μαϊάμι με τους γιους της