ΚΟΣΜΟΣ

Zεράρ Πικέ: Γιατί πέρασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μακριά από τη νέα του αγαπημένη

H Σακίρα με τον Πικέ σε παλιές, ευτυχισμένες στιγμές
H Σακίρα με τον Πικέ σε παλιές, ευτυχισμένες στιγμές
Α.Ρ

Το δείπνο του Ζεράρ Πικέ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν περιελάμβανε την Κλάρα Κία Μαρτί, γράφει ο ισπανικός Τύπος. Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα ήταν μαζί με τα παιδιά του Μίλαν και Σάσα

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι ερωτευμένοι συνηθίζουν να είναι μαζί και να γιορτάζουν με έναν ιδιαίτερο, ξεχωριστό τρόπο. Και παρόλο που ο Ζεράρ Πικέ...γιόρτασε φέτος την ημέρα, δεν κατάφερε να είναι μαζί με την κοπέλα του Κλάρα Κία Μάρτι, αλλά εθεάθη σε ένα από τα αγαπημένα του εστιατόρια, συνοδευόμενος

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας πήγε στο εστιατόριο Crep Nova, το οποίο επισκέπτεται συνήθως, και εθεάθη με δύο άτομα, αλλά δεν ήταν ούτε η Κλάρα, ούτε φυσικά η πρώην του Σακίρα. Στην πρόσφατη έκδοση του podcast «Mamarazzi» του El Periodico de Catalunya, η δημοσιογράφος Laura Fa ανέφερε τι έκανε ο Πικέ την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Ο Ζεράρ Πικέ ήταν σε ένα εστιατόριο που συνήθως πηγαίνει πολύ, που είναι το Crep Nova στην πάνω περιοχή της Βαρκελώνης. Ήταν σε αυτό το εστιατόριο, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με τα παιδιά του» είπε. Έτσι, ο πρώην παίκτης εκμεταλλεύτηκε τον διαθέσιμο χρόνο του και βρέθηκε με τα αγόρια του Μίλαν και Σάσα, με τα οποία μοιράστηκε χρόνο και φαγητό, ξεχνώντας για λίγα λεπτά την κοπέλα του και τις περιπέτειες του διαζυγίου.

«Περνάει όλες τις ώρες με την Κλάρα Κία και, σίγουρα, βγαίνουν έξω για φαγητό, αλλά είναι η μέρα που προόριζε να είναι με τα παιδιά το απόγευμα και πήγε μαζί τους για να φάει μια «κρέπα»», σχολίασε η Laura Fa. Η Σακίρα είχε επίσης καλή παρέα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και «παρέλαβε» στη συνέχεια τα παιδιά. Το βράδυ μάλιστα δημοσίευσε στο Instagram το δείπνο τους: ροζ γάλα και μπισκότα πριν κοιμηθούν.

Την ίδια ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Κολομβιανή τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο φαίνεται να σφουγγαρίζει το πάτωμα και τραγουδάει το ρεφρέν ενός τραγουδιού παίζει στο βάθος. «Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου, δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Η επόμενη είναι η νέα του κοπέλα, πώς έφτασα εδώ;»

Αναμφίβολα, εκείνο το μέρος των στίχων του τραγουδιού του SZA είναι σκληρό, αλλά η Σακίρα δε δίστασε να ηχογραφήσει το βίντεο και να εκπλήξει τους εκατομμύρια followers που έχει στα προφίλ της στα social media.