ΚΟΣΜΟΣ

Aμάντα Μπάινς: Ξανά σε ψυχιατρική κλινική η ηθοποιός - Περιπλανιόταν γυμνή στους δρόμους

H Αμάντα Μπάινς
H Αμάντα Μπάινς
Α.Ρ

Η Aμάντα Μπάινς έχει τεθεί σε ψυχιατρική κράτηση αφού βρέθηκε να τριγυρνά στους δρόμους γυμνή και μόνη 

Η βασίλισσα των εφηβικών ρομαντικών κωμωδιών εντοπίστηκε να περιπλανιέται στους δρόμους γυμνή και μόνη το απόγευμα της Κυριακής. Πλέον νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, αφού έδωσε τη δική της μάχη με την κατάχρηση ουσιών, μια κηδεμονία και την ψυχική ασθένεια.

Την ημέρα του περιστατικού, η Μπάινς έκανε σινιάλο σε διερχόμενο αυτοκίνητο ενώ περιφερόταν χωρίς να φορά τίποτα και είπε στον οδηγό ότι είχε υποστεί από ψυχωτικό επεισόδιο. Στη συνέχεια κάλεσε το 911 και η αστυνομία έφτασε λίγο αργότερα.

Ένα χρόνο μετά την απόφαση του δικαστηρίου να την αποδεσμεύσει από την 9χρονη υποχρεωτική κηδεμονία της, η ηθοποιός υπέστη νέο ψυχωσικό επεισόδιο και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κάλεσε η ίδια την άμεση δράση. Πηγή κοντά στην ηθοποιό λέει ότι αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και πιθανότατα θα συνεχίσει να λαμβάνει φροντίδα για αρκετές ημέρες. Συνήθως, μια ψυχιατρική κράτηση διαρκεί μόνο 72 ώρες, αλλά μπορεί να παραταθεί.

Η 36χρονη σταρ ξεκίνησε να ασχολείται με τον χώρο του θεάματος σε ηλικία επτά ετών και έγινε μία από τις μεγαλύτερες σταρ παιδικής ηλικίας της γενιάς της. Αργότερα, μετατράπηκε σε βασίλισσα των εφηβικών ρομαντικών κωμωδιών, πρωταγωνιστώντας σε μια σειρά από επιτυχημένες ταινίες, όπως το «She’s the Man» δίπλα στον Τσάνινγκ Τατούμ, το 2006.

Η καριέρα της δέχτηκε πλήγμα μετά από μια σύλληψη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 2012, με αποκορύφωμα να κατηγορηθεί για δύο πλημμελήματα για εγκατάλειψη. Τον επόμενο χρόνο, η ηθοποιός τέθηκε υπό εννιάχρονη κηδεμονία, δίνοντας έναν διαρκή αγώνα με προβλήματα ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών.

Η ταραγμένη προσωπική ζωή της Μπάινς συνεχίζει να γίνεται πρωτοσέλιδο, μετά το πρόσφατο επεισόδιο στους δρόμους του Λος Άντζελες.