ΚΟΣΜΟΣ

Παρουσιάστρια «έκλαψε» από τα γέλια με συνεντευξιαζόμενο - Το βίντεο που έγινε viral

Παρουσιάστρια «έκλαψε» από τα γέλια με συνεντευξιαζόμενο - Το βίντεο που έγινε viral

Όπως μπορείτε να δείτε, η παρουσιάστρια του 9News Alice Monfries προσπαθεί χωρίς όμως να τα καταφέρνει, να συγκρατήσει τα γέλια της όταν ο συνεντευξιαζόμενος, εκπρόσωπος της λέσχης Royal Automobile Association Mark Borlace, δεν καταφέρνει να βάλει το σωστό φόντο στο Zoom

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο από ζωντανή σύνδεση σε κανάλι στην Αυστραλία. Όπως μπορείτε να δείτε, η παρουσιάστρια του 9News Alice Monfries προσπαθεί χωρίς όμως να τα καταφέρνει, να συγκρατήσει τα γέλια της όταν ο συνεντευξιαζόμενος, εκπρόσωπος της λέσχης Royal Automobile Association Mark Borlace, δεν καταφέρνει να βάλει το σωστό φόντο στο Zoom.

Στο τέλος, μίλησε μπροστά από τη φωτογραφία ενός κοριτσιού που έπλενε ένα αυτοκίνητο και ενός δύτη που κολυμπούσε με μια θαλάσσια χελώνα. Στη συνέχεια, ενεργοποίησε ένα φίλτρο της εφαρμογής με το οποίο «έβαλε» στο κεφάλι του ένα καπέλο από πίτσα.

Εκείνη τη στιγμή, η παρουσιάστρια του καναλιού έβαλε τα γέλια και δεν μπορούσε να σταματήσει. «Θα αποσυνδεθώ και θα ξαναμπώ σε λίγο», είπε στη συνέχεια ο κ. Borlace, κλείνοντας τη σύνδεση. «Ωραία, τέλεια», απάντησε η Monfries προσπαθώντας να επανέλθει στη ροή της εκπομπής.

Η λέσχη RAA συνέχισε την καζούρα, δημοσιοποιώντας μια φωτογραφία που δείχνει τον Borlace με ένα αληθινό εορταστικό καπελάκι που του έφτιαξε η σύντροφός του.