ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές Τουρκία: Ψάχνουν αν η Εμινέ Ερντογάν ψήφισε χωρίς ταυτότητα

Εκλογές Τουρκία: Ψάχνουν αν η Εμινέ Ερντογάν ψήφισε χωρίς ταυτότητα

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η Εμινέ Ερντογάν δεν έδειξε κάποια ταυτότητα για να καταγραφεί, παρ’ όλ’ αυτά μετέβη κανονικά στην κάλπη και ψήφισε στις εκλογές της Τουρκίας

Στις κάλπες πήγαν οι Τούρκοι για να ψηφίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της χώρας. Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετέβη για να ψηφίσει μαζί με τη σύζυγό του, Εμινέ, στο εκλογικό κέντρο που είχε στηθεί στο γυμνάσιο – λύκειο, Σαφέτ Τσεμπί στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαιρέτησε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και τους εκλογικούς και δικαστικούς αντιπροσώπους και στη συνέχεια έδωσε την ταυτότητά του, προκειμένου να πάρει το ψηφοδέλτιο και να κατευθυνθεί στην κάλπη για να ψηφίσει.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η Εμινέ Ερντογάν δεν έδειξε κάποια ταυτότητα για να καταγραφεί, παρ’ όλ’ αυτά μετέβη κανονικά στην κάλπη και ψήφισε.

Η είδηση έχει καταγράφει σε αρκετά αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ της Τουρκίας, τα οποία στηλιτεύουν το γεγονός ότι η Εμινέ Ερντογάν ψήφισε «ανώνυμα» κάτι που έχει προκαλέσει σάλο.