ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι: Ο σωσίας του πρίγκιπα που βγάζει 1.000 λίρες την ημέρα για να μιμείται τον δούκα του Σάσσεξ

Χάρι: Ο σωσίας του πρίγκιπα που βγάζει 1.000 λίρες την ημέρα για να μιμείται τον δούκα του Σάσσεξ

«Κάνω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο», δηλώνει ο 39χρονος Rhys Whittock, ο σωσίας του πρίγκιπα Χάρι

Ένας σωσίας του πρίγκιπα Χάρι που φοβόταν ότι θα έχανε τη δουλειά του μετά το Megxit ωστόσο τελικά όχι μόνο δεν έμεινε... άνεργος αλλά έχουν αυξηθεί και τα έσοδά του μετά τα όσα επακολούθησαν με την κόντρα του αντάρτη των ανακτόρων με τη βασιλική οικογένεια.

Ο 39χρονος Rhys Whittock, από το βόρειο Κεντ, λέει ότι η ζήτησή του... εκτοξεύτηκε στα ύψη λόγω της παρουσίασης του βιβλίου και του ντοκιμαντέρ στο Netflix.

«Ανησυχούσα λίγο ότι τελείωσε η δουλειά μου. Αλλά γρήγορα έγινε φανερό ότι οι Σάσσεξ θα παρέμεναν στα μέσα ενημέρωσης», αναφέρει ο Rhys Whittock.

Και πρόσθεσε: «Ήξερα ότι θα ήμουν καλά όσο ισχύει αυτό - και αναμφισβήτητα [ο Χάρι και η Μέγκαν είναι] είναι περισσότερο στο επίκεντρο από ποτέ».

Ο Rhys πέρασε χρόνια να τον σταματούν στον δρόμο και να του λένε ότι έμοιαζε με τον Χάρι, πριν τελικά υπογράψει σε ένα πρακτορείο και το κάνει επάγγελμα.

Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, ιδιωτικές εκδηλώσεις και πιο πρόσφατα, αναπαραστάσεις από τις ειδήσεις της GB για τις εμφανίσεις του Χάρι στο δικαστήριο.

Ο Rhys - σύμφωνα με τον ίδιο - πλέον βγάζει πάνω από 1.000 λίρες την ημέρα για τον ρόλο που υποδύεται και μάλιστα με μεγάλη ευχαρίστηση αφού και ο ίδιος είναι θαυμαστής της βασιλικής οικογένειας.

Μάλιστα ο σωσίας του δούκα του Σάσσεξ ελπίζει πως μια ημέρα θα καταφέρει να συναντήσει τον Χάρι και θεωρεί τη δουλειά του «την καλύτερη δουλειά στον κόσμο».