ΚΟΣΜΟΣ

Barbie: Πώς μπορούν οι θαυμαστές να κερδίσουν ένα διήμερο στη ροζ έπαυλη - «Οικοδεσπότης» ο Κεν

Barbie

Σύμφωνα με την καταχώριση της Airbnb που «υπογράφει» ο Κεν οι επισκέπτες θα μπορούν στις 21 και 22 Ιουλίου να απολαύσουν ένα γεύμα με θέα τον ωκεανό να κοιμηθούν στο υπνοδωμάτιο του επί χρόνια συντρόφου της Βarbie

Τέσσερις τυχεροί θα μπορούν να μείνουν δωρεάν στο σπίτι της «Barbie», με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας. Πιο συγκεκριμένα, οι τέσσερις τυχεροί θα μπορούν να περάσουν λίγο χρόνο στην «ονειρεμένη ροζ έπαυλη» στο Μαλιμπού, που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της ταινίας.

Σύμφωνα με την καταχώριση της Airbnb που «υπογράφει» ο Κεν οι επισκέπτες θα μπορούν στις 21 και 22 Ιουλίου να απολαύσουν ένα γεύμα με θέα τον ωκεανό να κοιμηθούν στο υπνοδωμάτιο του επί χρόνια συντρόφου της Βarbie με την «υπέροχη ντουλάπα» του και να επιστρέψουν στο σπίτι τους με ένα ζευγάρι πατίνια και μια σανίδα του σερφ.

«Όσο η Barbie λείπει, μου έχει παραδώσει τα κλειδιά του DreamHouse της και, αυτό το καλοκαίρι, το δωμάτιό μου θα μπορούσε να γίνει δικό σας για μία νύχτα», αναφέρεται στην καταχώρηση στο Airbnb.

Οι τυχεροί επισκέπτες θα μπορούν να μείνουν στην τριώροφη έπαυλη με τη θέα προς τον Ειρηνικό, περνώντας «στιγμές χαλάρωσης στην τεράστια πισίνα» ή μαθαίνοντας «ένα ή δύο χορούς στην υπαίθρια πίστα ντίσκο του Κεν ή κάνοντας καντάδα με την κιθάρα του».

Οι θαυμαστές για τις δύο μεμονωμένες διανυκτερεύσεις θα μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην πλατφόρμα από τις 17 Ιουλίου λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας. Μόνο που οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για το ταξίδι από και προς το Μαλιμπού.