ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μικ Τζάγκερ αρραβωνιάστηκε για τρίτη φορά – Ποια είναι η 43 χρόνια μικρότερη σύντροφός του

Ο Μικ Τζάγκερ αρραβωνιάστηκε για τρίτη φορά – Ποια είναι η 43 χρόνια μικρότερη σύντροφός του
AP.

Τρίτος αρραβώνας για τον «θρυλικό» Μικ Τζάγκερ, ο οποίος έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή του, με την 36χρονη Μέλανι Χάμρικ.

Την περασμένη εβδομάδα, η εκθαμβωτική σύντροφος του Μικ Τζάγκερ, Μέλανι Χάμρικ, εθεάθη να φορά ένα αστραφτερό δαχτυλίδι στο δάχτυλό της. Αν και η 36χρονη χορεύτρια μπαλέτου επέμενε ότι ήταν ένα δαχτυλίδι υπόσχεσης, φίλοι ισχυρίσθηκαν ότι το ζευγάρι είναι στην πραγματικότητα… αρραβωνιασμένοι. Όσοι βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι αναφέρουν ότι η Μέλανι παραδέχθηκε σε πρόσφατο ταξίδι προς τη Νέα Υόρκη ότι είναι η αρραβωνιαστικιά του Μικ.

«Η Μέλανι ήταν στο American Ballet Theatre και έλεγε στους φίλους της ότι αρραβωνιάστηκε με τον Μικ. Ήταν πολύ ξεκάθαρη ότι το δαχτυλίδι της ήταν αρραβώνων και τώρα είναι η αρραβωνιαστικιά του. Η οικογένειά της, επίσης, καταλαβαίνει ότι είναι αρραβωνιασμένοι και είναι ενθουσιασμένη», είπε μία πηγή στη Mirror. Η Μέλανι, που γνώρισε τον τραγουδιστή των Rolling Stones πριν από εννέα χρόνια, είχε προηγουμένως διαψεύσει τις φήμες περί αρραβώνα.

Όταν ρωτήθηκε για το δαχτυλίδι, το οποίο εθεάθη να φορά τον Νοέμβριο, ξεκαθάρισε: «Πρέπει να γελάσω γιατί ο Μικ μου έδωσε το δαχτυλίδι; Ναι. «Είναι για αυτό το δάχτυλο; Ναι. Αλλά είμαστε σαν τους έφηβους, που δίνουμε ο ένας στον άλλο. Στο μυαλό μου, είναι ένα δαχτυλίδι υπόσχεσης». Το ζευγάρι, που γνωρίσθηκε σε μία συναυλία στο Τόκιο, έχει έναν 6χρονο γιο, τον DeverauxDeviOctavian Basil Jagger.

Ο μουσικός έχει αποκτήσει οκτώ παιδιά με πέντε διαφορετικές γυναίκες. Το μεγαλύτερο παιδί του, μία κόρη που ονομάζεται Κάρις, είναι 52 ετών και γεννήθηκε από σύντομη σχέση του Τζάγκερ με την ηθοποιό και τραγουδίστρια, Μάρσα Χαντ. Ύστερα, απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Μπιάνκα, άλλη μία κόρη, τη Τζέιντ, που είναι τώρα 51 ετών.

Ο τραγουδιστής των Satisfaction έχει τέσσερα παιδιά με τη Τζέρι Χολ. Δύο κόρες, την Ελίζαμπεθ και τη Τζόρτζια και δύο γιους, τον Τζέιμς και τον Γκάμπριελ. Έκαναν μία ανεπίσημη τελετή γάμου στο Μπαλί το 1990, αφού ήταν μαζί για πάνω από μία δεκαετία, αλλά αργότερα κηρύχθηκε άκυρη.

Ο 79χρονος Μικ και η Τζέρι έθεσαν τέλος στη σχέση τους, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Μικ ήταν άπιστος με το μοντέλο από τη Βραζιλία, Λουτσιάνα Χιμένεθ Μοράντ, η οποία «έφερε» στον κόσμο το έβδομο παιδί του Τζάγκερ, τον Λούκας. Οι Rolling Stones αναμένεται να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ τον επόμενο χρόνο. Το πρώτο τους, εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες.

Σχετικές ειδήσεις