ΚΟΣΜΟΣ

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα απαντά για το επεισόδιο με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς - «Με άρπαξε από πίσω»

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα απαντά για το επεισόδιο με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς - «Με άρπαξε από πίσω»

Τι συνέβη ανάμεσα στον ανερχόμενο αστέρα του NBA, Βίκτορ Γουεμπανιάμα και τη Μπρίτνεί Σπίαρς

Στις καταγγελίες της Μπρίτνεϊ Σπίαρς η οποία ανέφερε χθες ότι δέχθηκε επίθεση από το προσωπικό ασφαλείας του Βίκτορ Γουεμπανιάμα, απάντησε ο νέος σταρ του ΝΒΑ και των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Όπως δήλωσε ο Γουεμπανιάμα στο ESPN, η διάσημη τραγουδίστρια τον άρπαξε από πίσω με τον ίδιο να μην αντιλαμβάνεται ποια ήταν.

«Συνέβη κάτι, κάτι μικρό. Περπατούσα με τους άνδρες ασφαλείας της ομάδας προς κάποιο εστατιόριο. Ήμασταν στον διάδρομο. Υπήρχε ένα άτομο που με φώναζε. Αυτό το άτομο με άρπαξε από πίσω - δεν με χτύπησε απλά στον ώμο - με άρπαξε. Ξέρω ότι η ασφάλεια το έδιωξε. Δεν είδα τι συνέβη γιατί προχωρούσα ευθεία και δεν σταμάτησα» είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός Γάλλος στο ESPN.

O ίδιος δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν οι άνδρες της ασφάλειας της ομάδας χρησιμοποίησαν βία και σημείωσε μόνο ότι «έσπρωξαν μακριά» το πρόσωπο αυτό.

Ανέφερε δε ότι αρχικά δεν κατάλαβε ότι επρόκειτο για την Σπίαρς και ότι το έμαθε την Πέμπτη: «Δεν το γνώριζα για αρκετές ώρες. Το έμαθα μόνο όταν επέστρεψα στο ξενοδοχείο. Νόμιζα ότι δεν ήταν κάτι σημαντικό και μετά η ομάδα ασφαλείας των Σπερς μου είπε ότι ήταν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα αλλά τελικά ήταν όντως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Δεν είδα ποτέ το πρόσωπό της. Εγώ συνέχισα ευθεία».

Η Σπίαρς καλέι τον Γουεμπανιάμα να της ζητήσει συγγνώμη

Παράλληλα, ενώ η ιστοσελίδα ΤΜΖ ότι οι άνδρες ασφάλειας των Σπερς απολογήθηκαν στην Μπρίτνει Σπίαρς, με αναρτήσεις της στο Instagram αφενός διέψευσε τον ισχυρισμό του Γουεμπανιάμα ότι τον «άρπαξε» και αφετέρου απαίτησε να της ζητήσει συγγνώμη.

«Είχε πολύ φασαρία, οπότε τον χτύπησα στον ώμο για να προκαλέσω την προσοχή του. Δίαβασα τη δήλωσή του ότι τον "άρπαξα από πίσω" αλλά εγώ απλά τον χτύπησα στον ώμο» έγραψε η 41χρονη τραγουδίστρια.

«Η ομάδα ασφαλείας του με χτύπησε στο πρόσωπο μπροστά στον κόσμο. Σχεδόν με έριξαν κάτω και τα γυαλιά μου έπεσαν από το πρόσωπο» συνέχισε λέγοντας.

«Περιμένω ακόμα μια δημόσια συγγνώμη από τον μπασκετμπολίστα, τους άνδρες ασφαλείας και την ομάδα. Ελπίζω ότι θα το κάνουν» κατέληξε.