ΚΟΣΜΟΣ

Τέξας: «Χρειάζομαι φίλους» - Το βίντεο με τα 66 εκατομμύρια views στο TikTok

Τέξας: «Χρειάζομαι φίλους» - Το βίντεο με τα 66 εκατομμύρια views στο TikTok
TikTok

Ο λόγος για τον Σέιντεν Γουόκερ το συγκινητικό αίτημα του οποίου κατέγραψε η κάμερα στο κουδούνι του σπιτιού των γειτόνων του, του Μπρέναν Ρέι και της Έιντζελ Χάμερσμιθ

«Χρειάζομαι μερικούς φίλους» λέει ένα παιδί περίπου 12 ετών, χτυπώντας το κουδούνι του γείτονά του και γίνεται viral στο TikTok.

Ο λόγος για τον Σέιντεν Γουόκερ το συγκινητικό αίτημα του οποίου κατέγραψε η κάμερα στο κουδούνι του σπιτιού των γειτόνων του, του Μπρέναν Ρέι και της Έιντζελ Χάμερσμιθ.

«Τι συμβαίνει φίλε μου;» ακούγεται να ρωτάει τον Σέιντεν ο Μπρέναν Ρέι με το μικρό αγόρι να του απαντά «γεια, ήθελα απλά να ρωτήσω αν ξέρετε μερικά παιδιά εδώ γύρο, 11 ή 12 ετών, γιατί χρειάζομαι μερικούς φίλους. Το έχω ανάγκη μεγάλη».

Ο Ρέι τότε είπε στο αγόρι να πάει σε ένα σπίτι λίγο πιο κάτω στο οποίο γνώριζε ότι ζουν δύο παιδιά με τον Σέινεν να του απαντά, όμως, ότι «δεν είναι φίλοι μου πια γιατί μου έκαναν bullying».

Δείτε το βίντεο που έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 66 εκατ. views στο TikTok:

Μετά την επίσκεψη του παιδιού στο σπίτι του γείτονά του, το ζευγάρι αποφάσισε να δημιουργήσει μια σελίδα στην πλατφόρμα GoFundMe «για να του αγοράσουμε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι, μερικά ρούζα και μερικά εισιτήρια για λούνα παρκ. Ας του δείξουμε ότι έχει κάποιους φίλους».