ΚΟΣΜΟΣ

Υποβρύχιο Titan: Ο Τζέιμς Κάμερον ετοιμάζεται να γυρίσει σειρά για την τραγωδία στον Ατλαντικό

Υποβρύχιο Titan: Ο Τζέιμς Κάμερον ετοιμάζεται να γυρίσει σειρά για την τραγωδία στον Ατλαντικό

Σε συζητήσεις για τη «μεταφορά» της τραγικής ιστορίας του υποβρυχίου Titan στη μικρή οθόνη, βρίσκεται ο διάσημος σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον

Έτοιμος να σκηνοθετήσει μια δραματική σειρά με θέμα την τραγωδία του υποβρυχίου Τitan στον Ατλαντικό, με τους πέντε νεκρούς, βρίσκεται ο Τζέιμς Κάμερον.

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης του Τιτανικού, όπως αναφέρει η Sun βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε η τραγική ιστορία του βαθυσκάφους που προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη

Σύμφωνα με γνώστες της υπόθεσης μια πλατφόρμα streaming προσέγγισε τον καταξιωμένο σκηνοθέτη - ο οποίος έχει εξερευνήσει τον Τιτανικό με βαθυσκάφος 30 φορές - για να διηγηθεί με το δικό του μοναδικό τρόπο την ιστορία.

Μια πηγή σχολίασε ότι «η καταστροφή του Titan αντιμετωπίζεται ήδη ως μια μεγάλη σειρά για μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες streamering στον κόσμο - και ο Τζέιμς είναι η πρώτη επιλογή για τη θέση του σκηνοθέτη. Είναι ένα θέμα κοντά στην καρδιά του».

«Είπε την ιστορία του Τιτανικού με τόση συμπόνοια, που του φαίνεται φυσικό βήμα να το κάνει. Η αναδρομή στα βήματα των επιβατών του Τitan είναι ένα τεράστιο εγχείρημα, αλλά θα αφιερωθεί πολύς χρόνος, χρήματα και πόροι σε αυτό», αναφέρει η ίδια πηγή.

Ανάμεσα στα ονόμα που ακούγονται ότι εξετάζονται για τον ρόλο του πρωταγωνιστή είναι ο σταρ του Χόλιγουντ Ματ Ντέιμον αλλά και ο κωμικός Κουμάιλ Ναντζιάνι.