ΚΟΣΜΟΣ

50 Cent: Εξομολογήθηκε τον...έρωτά του για διάσημη ηθοποιό «Θα είναι σέξι για πάντα»

O 50 Cent
O 50 Cent
ΑΡ

Ο 50 Cent, ένας από τους πιο διάσημους ράπερ στον κόσμο εξομολογήθηκε τον αιώνιο θαυμασμό του για την ηθοποιό Έλεν Μίρεν και το μυστικό της απαράμιλλης, διαχρονικής γοητείας της.

Θέλετε να είστε σέξι για πάντα; Να έχετε αυτοπεποίθηση, σύμφωνα με τον 50 Cent. Αυτό είναι το κλειδί για την αειθαλή ομορφιά της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Έλεν Μίρεν, σύμφωνα με τον ράπερ του «In da Club», του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Kέρτις Τζάκσον.

Στο εξώφυλλο του Men’s Health Σεπτεμβρίου ο 50 Cent ομολογεί ότι η 78χρονη Μίρεν, ήταν πάντα η αγαπημένη του διασημότητα. Ο 48χρονος ράπερ συνάντησε για πρώτη φορά την ηθοποιό επίσημα το 2017 στο 57ο ετήσιο Τηλεοπτικό Φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο στο Μονακό.

«Είναι σέξι», είπε ο Τζάκσον. «Θα σε κοιτάξει και εσύ θα πεις, «ωχ!» Δεν με νοιάζει πόσο χρονών είναι, δεν σκέφτομαι τι λέει κανείς, είναι σέξι». Συνέχισε λέγοντας οτι είχε συναντήσει τη Μίρεν και τον σύζυγό της, τον σκηνοθέτη Τέιλορ Χάκφορντ, στο κόκκινο χαλί, σημειώνοντας ότι ο Χάκφορντ γνωρίζει τη λάμψη που αποπνέει η γυναίκα του.

H Έλεν ΜίρενΑΡ

«Παρατηρεί αυτό που παρατηρείς, ότι είναι σέξι. Έχει αυτοπεποίθηση», συνέχισε ο ράπερ, μιλώντας για το αστέρι της ταινίας «The Queen». «Είναι η αυτοπεποίθησή της, είναι όλα όσα είναι όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι για πάντα σέξι». Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 50 Cent διακηρύσσει δημόσια την αγάπη του για την ηθοποιό.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «Conan» το 2019, ο Τζάκσον αφηγήθηκε πώς η Μίρεν «ξέρει ότι είναι σέξι» όταν τη συνάντησε για πρώτη φορά.

«Απλώς με κοίταξε και στα μάτια της συνέβαινε αυτό το ενδιαφέρον. Είναι διαφορετικό πράγμα, όπως το παλιό Χόλιγουντ είναι πλούσιο, αλλά είναι άλλο πράγμα. Είναι αυτό το θέμα αυτοπεποίθησης που δοκιμάζεται και αποδεικνύεται», είχε πει στον οικοδεσπότη Conan O'Brien