ΚΟΣΜΟΣ

Έλον Μασκ: Αυτό είναι το σπίτι του στο Τέξας αξίας 50.000 δολαρίων

Έλον Μασκ: Αυτό είναι το σπίτι του στο Τέξας αξίας 50.000 δολαρίων

Ο Έλον Μασκ έχει πει στο παρελθόν ότι θέλει να πουλήσει τα υπάρχοντά του για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση των σχεδίων του, δηλαδή να δημιουργηθεί κάποτε αποικία στον Άρη.

Κλεφτές ματιές στο σπίτι του Έλον Μασκ, η αξία του οποίου ανέρχεται στις 50.000 δολάρια μέσω του Business Insider μπορεί να ρίξει κανείς με την «άδεια» του βιογράφου του Walter Issacson.

«Το 2020, ο Μασκ αποφάσισε να πουλήσει τα πέντε μεγάλα σπίτια του και να έχει ως κύρια κατοικία του αυτό το «σπαρτιατικό» σπίτι δύο υπνοδωματίων στην Μπόκα Τσίκα του Τέξας, όπου θα συναντιόμασταν και θα καθόταν σε αυτό το ξύλινο τραπέζι και θα έκανε τηλεφωνήματα», έγραψε ο Isaacson στο X (Twitter) ο οποίος παρακολουθούσε για πάνω απο τρία χρόνια όσα έκανε ο δισεκατομμυριούχος.

Τους λόγους για τους οποίους ο Μασκ αποφάσισε να πουλήσει τα άλλα σπίτια του, ο βιογράφος θα τους αποκαλύψει στο βιβλίο του που κυκλοφορεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον πλανήτη έχει πει στο παρελθόν ότι θέλει να πουλήσει τα υπάρχοντά του για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση των σχεδίων του, δηλαδή να δημιουργηθεί κάποτε αποικία στον Άρη.

Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Isaacson φαίνεται η κουζίνα και μέρος του σαλονιού του σπιτιού του Μασκ το οποίο είναι στην Μπόκα Τσίκα του Τέξας, κοντά στην τοποθεσία εκτόξευσης διαστημόπλοιων της SpaceX.