ΚΟΣΜΟΣ

Μαντόνα: Ποζάρει προκλητικά μετά την περιπέτεια της υγείας της - «Σύντομα, κοντά σας»

H Μαντόνα επέστρεψε δριμύτερη
H Μαντόνα επέστρεψε δριμύτερη
ΑΡ

Απτόητη μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, η «βασίλισσα της ποπ» Mαντόνα,ποζάρει και πάλι προκλητικά και υπόσχεται ότι θα επιστρέψει σύντομα στη σκηνή

Η Μαντόνα φόρεσε τα σέξι μαύρα ρούχα της και υπόσχεται να επιστρέψει γρήγορα στη σκηνή για την περιοδεία της «Celebration». Η 64χρονη «βασίλισσα της ποπ» επιστρέφει δριμύτερη μετά την περιπέτεια της υγείας της και οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν.

Φόρεσε τον σέξι κορσέ της και πόζαρε προκλητικά στο φακό, αφήνοντας πίσω της τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της, στο τέλος Ιουνίου, όταν νοσηλεύτηκε στην εντατική με βακτηριακή λοίμωξη, προκαλώντας παγκόσμια ανησυχία

«Καλοντυμένη αλλά δεν έχω να πάω πουθενά… Σύντομα, πολύ σύντομα, θα ταξιδέψω κοντά σας», έγραψε στην ανάρτησή της. Σε μία από τις φωτογραφίες, φορά έναν κορσέ με μια χοντρή διαμαντένια αλυσίδα, ενώ σε μια δεύτερη κάθεται στην τουαλέτα της, φορώντας μεγάλο κρεμαστό σταυρό και κοιτάζοντας το ταβάνι, ενώ πάλι είναι ντυμένη με κορσέ-κορμάκι.

«Αυτή η γυναίκα επέζησε της ασθένειας και των επικριτών της εδώ και 4 δεκαετίες. Είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος. Χωρίς τις εμφανίσεις της, δεν υπάρχουν σύγχρονοι τραγουδιστές ή χορευτές. Και είναι ακόμα καυτή! Σε αγαπάμε!» έγραψε ένας από τους θαυμαστές της, κάτω από την ανάρτησή της στο Instagram.