ΚΟΣΜΟΣ

Ντούα Λίπα: Γνώρισε τον αγαπημένο της Ρομέν Γαβρά στους γονείς της - Το επόμενο βήμα στη σχέση τους

H Nτούα Λίπα
H Nτούα Λίπα
Α.Ρ

Η Ντούα Λίπα φέρεται να έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Ρομέν Γαβρά. Σύστησε τον 42χρονο σύντροφό της στους γονείς της

Η 28χρονη τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της Ρομέν Γαβράς 42 ετών, απόλαυσαν ένα δείπνο στο σεληνόφως στο εστιατόριο Juntos House όπου συνάντησαν τους γονείς της ποπ σταρ, τη μητέρα της Anesa και τον πατέρα της Dukagjin. Η Ντούα Λίπα εμφανίστηκε εντυπωσιακή για τη βραδινή της έξοδο καθώς φορούσε ένα αμάνικο λευκό midi φόρεμα που αγκάλιαζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Ο σύντροφός της, γιος του διάσημου Έλληνα σκηνοθέτη, Κώστα Γαβρά και σκηνοθέτης και ο ίδιος μουσικών βίντεο, ήταν ντυμένος casual με ένα σκούρο πράσινο πουκάμισο, ενώ είχε και έναν επίδεσμο τυλιγμένο γύρω από το ένα του δάχτυλο.

Η Ντούα Λίπα έχει στενή σχέση με τους γονείς της και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα μαζί τους στα social media . Η τραγουδίστρια είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της οικογένειας, καθώς η Anesa και ο Dukagjin έχουν επίσης μία 22χρονη κόρη τη Rina, 22 ετών, και ένα γιο 17 ετών, ονόματι Gjin

Οι γονείς της έζησαν στο Κοσσυφοπέδιο και τη Βοσνία μέχρι το 1992, όταν μετακόμισαν στο Λονδίνο μετά την έναρξη του πολέμου στην περιοχή. Η Ντούα Λίπα άρχισε να βγαίνει ραντεβού με τον Ρομέν Γαβρά πριν απο λίγους μήνες, ενώ το ζευγάρι έκανε ρομαντικές διακοπές μαζί τις τελευταίες ημέρες.

Εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί τον Μάρτιο, όταν φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι ενώ έφευγαν από το σόου του Saint Laurent στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Πηγές ισχυρίστηκαν ότι τότε το ζευγάρι «έβγαινε ήσυχα για μήνες», μετά τον χωρισμό της ποπ σταρ από τον Ανουάρ Χαντίντ, τον αδερφό των μοντέλων Τζίτζι και Μπέλα, το 2021.

«Η Ντούα και ο Ρομέν βγαίνουν ήσυχα εδώ και αρκετούς μήνες. Απολάμβαναν να περνούν χρόνο μαζί. Το ζευγάρι γνώρισε τους στενούς κύκλους του άλλου κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και έχουν πολλά κοινά.

«Η Ντούα ξέρει πόσο σημαντικό είναι να βρεις κάποιον που καταλαβαίνει το επάγγελμά της. Αισθάνεται ότι ο Ρομέν το καταλαβαίνει απόλυτα. Είναι και οι δύο πραγματικά δημιουργικοί άνθρωποι ». Η Ντούα και ο Γαβράς, το πρώην αγόρι της Ρίτα Όρα δημοσιοποίησαν τη σχέση τους στο «κόκκινο χαλί» του Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο