ΚΟΣΜΟΣ

50 Cent: Εκτός εαυτού ο ράπερ - Πέταξε το μικρόφωνό του στο κοινό και χτύπησε μια γυναίκα στο κεφάλι

50 Cent: Εκτός εαυτού ο ράπερ - Πέταξε το μικρόφωνό του στο κοινό και χτύπησε μια γυναίκα στο κεφάλι

«Ξέφυγε» ο 50 Cent και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με μηνύσεις - Νευριάσε με ένα χαλασμένο μικρόφωνο και το πέταξε πάνω στο κεφάλι μιας γυναίκας, εν ώρα συναυλίας

Με τραύμα στο κεφάλι αποχώρησε μια νεαρή θαυμάστρια από συναυλία του 50 Cent, καθώς ο ράπερ, φανερά εκνευρισμένος, πέταξε με δύναμη ένα χαλασμένο μικρόφωνο στο κοινό.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο διάσημος καλλιτέχνης, βρέθηκε στη σκηνή στο πλαίσιο της περιοδείας του Final Tour στο Λος Άντζελες. Κατά τη διάρκεια λοιπόν της συναυλίας, στον ράπερ δόθηκε μικρόφωνο που δεν λειτουργούσε κι έτσι το πέταξε στο πλάι της σκηνής, έντονα ενοχλημένος

Αργότερα του δόθηκε ένα άλλο μικρόφωνο που ήταν επίσης προβληματικό, γεγονός που μάλλον έγινε «η σταγόνα που ξεχείλισε» το ποτήρι ώστε να το εκτοξεύσει χτυπώντας άθελα του προφανώς μια γυναίκα ανάμεσα στους θαυμαστές του, η οποία και ενημέρωσε εν συνεχεία τις αρχές.

Ο λογαριασμός στο Instagram, The Neighborhood Talk, ανέβασε επίσης μια φωτογραφία από το μέτωπο της γυναίκας όπου φαίνεται μια μεγάλη πληγή και αναφέρει ότι το θύμα ήταν η ραδιοφωνική παραγωγός του Power 106, Bryhana Monegain.