ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Γιατί δεν πρόκειται να επιστρέψουν ποτέ στο παλάτι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Βρετανία: Γιατί δεν πρόκειται να επιστρέψουν ποτέ στο παλάτι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ
AP/Φωτογραφία αρχείου

Βιογράφος που συνεργάστηκε με την πριγκίπισσα Νταϊάνα αναφέρει ότι η επιστροφή της Μέγκαν και του Χάρι στη Βρετανία και το παλάτι είναι σχεδόν απίθανη 

Δύσκολα θα θέλει να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο η Μέγκαν Μαρκλ στο μέλλον, αν πρέπει να υποκλιθεί στην Κέιτ Μιντλετον, σύμφωνα με βιογράφο του Μπάκιγχαμ.

Ο Andrew Morton ο οποίος συνεργάστηκε με την Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας στο βιβλίο του που εκδόθηκε το 1992 «Diana: Her True Story» απέκλεισε μία πιθανή επιστροφή της Μέγκαν και του Χάρι από την αμερική.

Ερωτώμενος κατά πόσο πιστεύει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του θα επέστρεφαν ποτέ στη Βρετανία ο βιογράφος της Νταϊάνα μιλώντας στην εκπομπή Sunday Morning with Trevor Phillips του Sky News απάντησε: «Τι; Να πρέπει να υποκλιθεί η Μέγκαν Μαρκλ στην Κέιτ Μίντλετον. Δεν το βλέπω να γίνεται εύκολα κάτι τέτοιο. Έχουν τις δικές τους ζωές στην Καλιφόρνια».

Οι βασιλείς υποκλίνονται μόνο σε μεγαλειότατους, οπότε η Μέγκαν θα έπρεπε να το κάνει στην Κέιτ όταν γίνει Βασίλισσα.

Ο Χάρι είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς τη Μέγκαν αυτή την εβδόμαδα για να παρευρεθεί στα βραβεία WellChild στο Λονδίνο στις 7 Σεπτεμβρίου πριν μεταβεί στους Αγώνες Invictus στη Γερμανία, όπου αργότερα θα βρεθεί και η Μέγκαν Μαρκλ.

Getty Images

Η επίσκεψη του Χάρι στο Λονδίνο συμπίπτει με την παραμονή της πρώτης επετείου από τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, στις 8 Σεπτεμβρίου, ωστόσο πηγές από το παλάτι αναφέρουν ότι ο βασιλιάς δεν έχει χρόνο στο πρόγραμμά του για να δει τον γιο του, ενώ ο Ουίλιαμ φέρεται να μην έχει επικοινωνήσει με τον Χάρι εδώ και μήνες, με τη σχέση τους να περναέι κρίση, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Δούκας του Σάσεξ στην αυτοβιογραφία του.

«Ανίκητες καρδιές»

Οι αγώνες Invictus είναι μία ετήσια διεθνής αθλητική εκδήλωση για στρατιώτες και βετεράνους πολέμου που ιδρύθηκε από τον πρίγκιπα Χάρι το 2014. Η διοργάνωση του 2023 που ξεκινούν στις 9 Σεπτεμβρίου στο Ντίσελντορφ έρχεται εν μέσω του ντεμπούτου του νέου ντοκιμαντέρ του Χάρι στο Νέτφλιξ για τους περσινούς αγώνες.

Η σειρά των 5 επεισοδίων με τον τίτλο «Heart of Invictus» («Ανίκητες καρδιές» στα ελληνικά) δείχνει την προετοιμασία των αθλητών για την διοργάνωση των αγώνων πέρυσι, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι μιλάει ανοιχτά για τη μάχη του με τα ζητήματα ψυχικής υγείας, που εκδήλωσε όταν επέστρεψε από το Αφγανιστάν. Η γυναίκα του Μέγκαν Μαρκλ εμφανίζεται ελάχιστα σε κάποιες σκηνές.

Daily Mail

Ενώ το σόου έχει λάβει θετικές αξιολογήσεις από του κριτικούς, δεν φαίνεται πως το κοινό έχει την ίδια γνώμη. Η NewsWeek ανέφερε σε δημοσίευμά της πως η σειρά μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους χρήστες της πλατφόρμας, καθώς δεν έχει φτάσει στο Top 10 καμία από τις τρεις μέρες από την κυκλοφορία του.