ΚΟΣΜΟΣ

Zεράρ Πικέ: Οι διακοπές στην Κροατία με την Κλάρα Κία - Έληξε ο «πόλεμος» με τη Σακίρα

Στιγμές χαλάρωσης για τον Ζεράρ Πικέ και την Κλάρα Κία
Στιγμές χαλάρωσης για τον Ζεράρ Πικέ και την Κλάρα Κία
ΑΡ

Ο πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, απόλαυσε τις διακοπές του στην Κροατία με τη νέα αγαπημένη, Κλάρα Κία, ενώ συμφωνα με πληροφορίες βελτιώνεται το κλίμα στις σχέσεις του με τη Σακίρα

Ο Ζεράρ Πικέ και η σύντροφός του Κλάρα Κία έγιναν πρωτοσέλιδο καθώς αναχώρησαν πρόσφατα για να απολαύσουν ήρεμες διακοπές στο μαγευτικό Ντουμπρόβνικ της Κροατίας. Το ζευγάρι άδραξε αυτήν την ευκαιρία για να απολαύσει λίγο ποιοτικό χρόνο μακριά από την πολυσύχναστη ζωή του, συνοδευόμενο από την οικογένεια του πρώην «άσσου των γηπέδων»

Η είδηση μεταδόθηκε από το περιοδικό «Lecturas», το οποίο δημοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες του Πικέ και της 24χρονης νέας του συντρόφου που έγινε η «πέτρα του σκανδάλου» στον χωρισμό του με τη διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια, Σακίρα. Η φωτογραφία εξωφύλλου του περιοδικού δείχνει τον Πικέ να κάθεται σε μια σανίδα κωπηλασίας, ενώ η σύντροφός του κωπηλατεί με ένα πράσινο μπικίνι.

Οι στιγμές στοργής και τρυφερότητας

Ο Πικέ και η Κλάρα απόλαυσαν τον χρόνο τους μαζί με μαγιό, εκπέμποντας τρυφερότητα και στοργή, έγραψαν οι ταμπλόιντ. Πηγές ανέφεραν ότι ο σταρ των γηπέδων ηταν πολύ περιποιητικός μαζί της σε όλη τη διάρκεια της εξόδου.

Καθώς ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και η σύντροφός του περιηγήθηκαν στα γαλαζοπράσινα νερά, απόλαυσαν θαλάσσια σπορ για να ενισχύσουν την εμπειρία τους και να γυμναστούν. Η παρέα τους εθεάθη να περνάει μια μέρα στη θάλασσα σε ένα νοικιασμένο σκάφος, απολαμβάνοντας την ομορφιά της ακτογραμμής της Κροατίας. Το αποκορύφωμα της υδάτινης περιπέτειάς τους ήταν αναμφίβολα το paddleboarding, που τους επέτρεψε να απολαύσουν τα κρυστάλλινα νερά.

Το ζευγάρι έφτασε στο Ντουμπρόβνικ με πολυτελές γιοτ , συνοδευόμενο από τους γονείς του Πικέ. «Ο Πικέ και η Κία έκαναν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους και βρήκαν άνεση στο όμορφο τοπίο της Κροατίας. Πολλές πηγές μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι συνοδεύονται από μια ομάδα αγαπημένων προσώπων, συμπεριλαμβανομένων των γονιών του Πικέ, Ζοάν Πικέ και Μονσεράτ Μπερναμπέου, και του αδελφού του Μαρκ Πικέ και της συζύγου του, Μαρία Βαλς».

Έληξε ο «πόλεμος» της Σακίρα και του Πικέ

Σύμφωνα με το Vanitatis, την lifestyle έκδοση από το ισπανικό μέσο ενημέρωσης El Confidencial, εκπρόσωποι του πρώην ζευγαριού επιβεβαίωσαν ότι οι πρώην σύντροφοι από εδώ και στο εξής θα αποφεύγουν οποιαδήποτε λογομαχία ή ταλαιπωρία, που θα επιδεινώσει το κλίμα μεταξύ τους.

«Τηρούν επιμελώς τους όρους της συμφωνίας χωρισμού τους. Οι διαφωνίες και οι επιπλοκές δεν υπάρχουν πλέον στην εικόνα», επιβεβαιώνει μια στενή πηγή της Κολομβιανής τραγουδίστριας, ενώ και ο στενός κύκλος του Πικέ απηχεί αυτό το συναίσθημα: «Πράγματι, δεν υπάρχουν καθόλου προβλήματα — μη διστάσετε να το μεταφέρετε όπως είναι».