ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία: Επιβάτης έκανε... λίμπα το αεροδρόμιο επειδή έχασε την πτήση του

epivatis
Photo: Youtube

Έσπαγε ό,τι ήταν μπροστά του στο αεροδρόμιο Πάλμα της Ισπανίας μπροστά στους έντρομους υπαλλήλους 

Σε κατάσταση αμόκ, ένας επιβάτης της Ryanair ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε στο προσωπικό αεροδρομίου γιατί... έχασε την πτήση του.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που έγινε viral ένας γυμνόστηθος άνδρας σε έξαλλη κατάσταση έσπασε έπιπλα και έναν υπολογιστή στο αεροδρόμιο της Πάλμα.

Μάλιστα πέταξε έναν κάδο απορριμμάτων σε έναν τοίχο. Και όλα αυτά μπροστά στα έντρομα μάτια του προσωπικού της Ryanair που είχε κρυφτεί πίσω από μία γυάλινη πόρτα.


Σύμφωνα με το Ultima Hora ο άνδρας λίγο νωρίτερα φέρεται να είχε επιτεθεί σωματικά σε μέλος του προσωπικού της Ryanair. Το πανικόβλητο προσωπικό κάλεσε σε βοήθεια και έξι φρουροί ασφαλείας έφτασαν στο σημείο όπου είδαν τον άνδρα να να πετάει αντικείμενα στους τοίχους και να φωνάζει βρισιές.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας μπήκε στις γυναικείες τουαλέτες όπου έσπασε τον καθρέφτη και απείλησε να αυτοκτονήσει. Μάλιστα φέρεται να κόπηκε στο στήθος και την κοιλιά προτού οι φρουροί ασφαλείας καταφέρουν να τον συγκρατήσουν μέχρι να φτάσουν οι αξιωματικοί της ισπανικής Guardia Civil. Σημειώνεται ότι ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια συνελήφθη.