Ισραήλ: Κυβερνητικός αξιωματούχος εγκαταλείπει τη live σύνδεση με το Sky News όταν ήχησαν σειρήνες

«Φοβάμαι ότι βρισκόμαστε στη μέση εκτόξευσης ρουκετών τώρα και πρέπει να εκκενώσω το στούντιο», ήταν η τελευταία ατάκα του Ισραηλινού αξιωματούχου
Ισραήλ: Κυβερνητικός αξιωματούχος εγκαταλείπει τη live σύνδεση με το Sky News όταν ήχησαν σειρήνες
1'

Ένας εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη εγκαταλείψει το στούντιο στο οποίο βρισκόταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Sky News, την ώρα που ήχησαν οι σειρήνες αεροπορικής επιδρομής σε Τελ Αβίβ και Ιερουσαλήμ.

Ο Eylon Levy μιλούσε στην παρουσιάστρια Jayne Secker, έξω από το Τελ Αβίβ, όταν ήχησαν ο σειρήνες και άφησε τον χώρο, κατευθυνόμενος σε κάποιο καταφύγιο. «Φοβάμαι ότι βρισκόμαστε στη μέση εκτόξευσης ρουκετών τώρα και πρέπει να εκκενώσω το στούντιο», είπε χαρακτηριστικά.

Πριν ακουστεί ο προειδοποιητικός συναγερμός, ο κ. Levy μιλούσε για τον στόχο του Ισραήλ στη Γάζα, λέγοντας ότι έχει ξεκαθαρίσει πως «σκοπεύει να καταστρέψει τη Χαμάς».

«Αυτός δεν είναι ένας άλλος γύρος σύγκρουσης στον οποίο στοχεύουμε να αποτρέψουμε τη Χαμάς ή να υποβαθμίσουμε τη Χαμάς. Αυτός είναι ένας πόλεμος που το Ισραήλ δεν ήθελε, δεν ξεκίνησε και δεν περίμενε», είπε.

«Όταν το Ισραήλ κερδίσει αυτόν τον πόλεμο, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε μια πραγματικότητα στη Λωρίδα της Γάζας στην οποία καμία τρομοκρατική οργάνωση δεν θα έχει τη δυνατότητα να διαπράξει ξανά φρικαλεότητες εναντίον του λαού μας».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή