ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το χωριό που έχουν βρει καταφύγιο οι επιζώντες και συγγενείς ομήρων της Χαμάς

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το χωριό που έχουν βρει καταφύγιο οι επιζώντες και συγγενείς ομήρων της Χαμάς

Πόλεμος Ισραήλ: Στο χωριό που έχουν βρει καταφύγιο οι συγγενείς των ομήρων της Χαμάς και οι επιζώντες του Μακελειού το προπερασμένο Σάββατο στο Κιμπούτς βρίσκεται η απεσταλμένη της τηλεόρασης του Alpha

Σε μία απόρρητη τοποθεσία στην έρημο Νεγκέ και κάτω από άκρα μυστικότητα μεταφέρθηκαν οι επιζώντες των κιμπούτς, των περιοχών όπου χτύπησε η Χαμάς αμέσως μετά το μακελειό στο πάρτι.

Ο ισραηλινός στρατός και η ισραηλινή κυβέρνηση φοβάται πλέον την καθημερινή επικοινωνία που έχουν τα μέλη της Χαμάς με τους συγγενείς των απαχθέντων με τους οποίους συνομιλούν εξαπολύοντας συνεχώς απειλές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha νωρίτερα το πρωί σκότωσαν μία 57χρονη γυναίκα, οι συγγενείς της οποίας βρίσκονται στην απόρρητη τοποθεσία στην έρημο Νεγκέ.

Η περιοχή βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο του Ισραήλ, ανάμεσα σε Αίγυπτο και Ιορδανία με όσους βρίσκονται εκεί να προστατεύονται από άνδρες του τουρκικού στρατού.

Πολλοί από τους συγγενείς των ομήρων της Χαμάς, μίλησαν στην κάμερα του Alpha περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που έζησαν τον πρωινό της 7ης Οκτωβρίου, όταν τα μέλη της Χαμάς εισέβαλαν στα κιμπούτς.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Διαβάστε επίσης:

Χαμάς: Οι εγκέφαλοι της οργάνωσης που ψάχνει το Τελ Αβίβ - Ο «επισκέπτης» και η «επτάψυχη γάτα»

«Πράσινο φως» για τον ισραηλινό στρατό να εισβάλλει στη Γάζα

Δεκαέξι Παλαιστίνιοι δημοσιογράφοι έχουν σκοτωθεί από την έναρξη του πολέμου