ΚΟΣΜΟΣ

Μελόνι υπέρ οικογένειας: «Η μητρότητα δίνει κάτι που τίποτα άλλο δεν δίνει»

Μελόνι υπέρ οικογένειας: «Η μητρότητα δίνει κάτι που τίποτα άλλο δεν δίνει»

Η αρχηγός του κόμματος «Brother's of Italy» έχει θέσει ως προτεραιότητα στην «ατζέντα» της κυβέρνησής της την ενίσχυση του ποσοστού γεννήσεων στη χώρα της και την προώθηση της δημιουργίας παραδοσιακής οικογένειας.

Ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ της μητρότητας έστειλε η Ιταλίδα πρωθυπουργός, Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σε δημοσιογράφους.

Η Τζόρτζια Μελόνι κάλεσε τις μητέρες να επιστρέψουν στην εργασία τους αλλά και να κάνουν παιδιά. Η αρχηγός του κόμματος «Brother's of Italy» έχει θέσει ως προτεραιότητα στην «ατζέντα» της κυβέρνησής της την ενίσχυση του ποσοστού γεννήσεων στη χώρα της και την προώθηση της δημιουργίας παραδοσιακής οικογένειας.

Η ίδια μάλιστα πρόσθεσε ότι και άλλες γυναίκες με αξιώματα και θέσεις κλειδιά όπως η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιειν, μητέρα επτά παιδιών, μπορούν να έχουν οικογένεια αλλά και να κάνουν καριέρα.

«Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν έχει επτά παιδιά. Η Ρομπέρτα Μέτσολα, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έχει τέσσερα παιδιά. Μπορείτε κι εσείς να το κάνετε», δήλωσε η Τζόρτζια Μελόνι.

Η πρόσφατα χωρισμένη πολιτικός παραδέχτηκε επίσης τα εξής: «Αν μου ζητούσαν να επιλέξω μεταξύ του ρόλου της πρωθυπουργού και της μητέρας, δεν θα είχα καμία αμφιβολία, όπως κάθε άλλη μητέρα γιατί η μητρότητα δίνει κάτι που τίποτα άλλο δεν μπορεί να σου δώσει».