ΚΟΣΜΟΣ

Μπελάδες για τον 50 Cent: Η γυναίκα που τραυματίστηκε από μικρόφωνο που πέταξε ο ράπερ, τον μηνύει

Μπελάδες για τον 50 Cent: Η γυναίκα που τραυματίστηκε από μικρόφωνο που πέταξε ο ράπερ, τον μηνύει
Getty Images

Η γυναίκα ζητά τώρα από τον 50 Cent αποζημίωση για προηγούμενες αλλά και μελλοντικές απώλειες μισθών, κάλυψη νοσοκομειακών και ιατρικών εξόδων, δικηγορικές αμοιβές αλλά και τα έξοδα της αγωγής. 

Μπλεξίματα με τις αρχές φαίνεται πως έχει ο 50 Cent, καθώς μία γυναίκα, θαυμάστριά του, κατέθεσε μήνυση εις βάρος του, αφού ισχυρίζεται ότι ο ράπερ κατά τη διάρκεια συναυλίας του πέταξε το μικρόφωνό του με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στο πρόσωπο.

Η Μπριάνα Μόνεγκεν υποστηρίζει ότι στις 30 Αυγούστου του 2023 και εν μέσω συναυλίας, ο 50 Cent συνειδητοποίησε ότι το μικρόφωνο δεν λειτουργούσε σωστά και εκνευρίστηκε, με αποτέλεσμα να το πετάξει στο πλήθος.

Τότε, χωρίς να το θέλει, τραυμάτισε μία γυναίκα, η οποία όπως αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε η Page Six έχει υποστεί «σοβαρούς και μόνιμους τραυματισμούς».

Μετά το περιστατικό η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου νοσηλεύτηκε με ρήξη στο μέτωπο, διάσειση και έντονο πόνο στο αριστερό χέρι της.

Σύμφωνα με την μήνυση, η Μόνεγκεν ζητά τώρα από τον ράπερ αποζημίωση για προηγούμενες αλλά και μελλοντικές απώλειες μισθών, κάλυψη νοσοκομειακών και ιατρικών εξόδων, δικηγορικές αμοιβές αλλά και τα έξοδα της αγωγής.

Μέχρι στιγμής τόσο ο ράπερ όσο και ο δικηγόρος του δεν έχουν προβεί σε κάποια δήλωση επί του θέματος, ενώ, τότε, ο δικηγόρος του είχε υποστηρίξει ότι δεν πέταξε επί τούτου το μικρόφωνο και δεν ήθελε να βλάψει κανέναν. Ο 50Cent τελικά να αποφύγει την ποινική δίωξη.