ΚΟΣΜΟΣ

Snoop Dogg: «Νιώθω μόνο αγάπη και σεβασμό για τον Ντόναλντ Τραμπ» - Γιατί το μίσος έγινε λατρεία

O ράπερ Snoop Dog
O ράπερ Snoop Dog
ΑΡ

O ράπερ Snoop Dog έχει πλέον μόνο καλά λόγια να πει για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ 

Ο Snoop Dogg κάνει στροφή 180 μοιρών και λέει τώρα ότι δεν αισθάνεται τίποτα άλλο παρά «αγάπη και σεβασμό» για τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο ράπερ του «Gin and Juice» φαίνεται πως άλλαξε γνώμη για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στους Sunday Times. «Δεν μου έκανε τίποτα κακό. Έχει κάνει μόνο σπουδαία πράγματα για μένα. Συγχώρησε τον Μάικλ Χάρις», είπε ο 52χρονος Snoop Dogg.

Ο Χάρις είναι συνιδρυτής της πρώτης δισκογραφικής εταιρείας του Snoop Dogg, ονόματι «Death Row Records», ο οποίος φυλακίστηκε για διακίνηση ναρκωτικών και απόπειρα δολοφονίας, σύμφωνα με τους New York Times. Ο Τραμπ του απένειμε χάρη τον Ιανουάριο του 2021. «Επομένως, δεν έχω τίποτα άλλο παρά αγάπη και σεβασμό για τον Ντόναλντ Τραμπ», πρόσθεσε ο γνωστός μουσικός.

Τα λόγια του αποτέλεσαν έκπληξη για κάποιους. Ο Snoop Dogg δεν ήταν καθόλου ευγενικός απέναντι στον Τραμπ στο παρελθόν. Αντιθέτως ήταν μεταξύ των διασημοτήτων που τον αποκήρυξαν δημοσίως αφότου έγινε πρόεδρος το 2016.

Εκείνο τον Νοέμβριο, ο Snoop Dogg είχε μοιραστεί με ανυπομονησία με τους οπαδούς του τα σχέδιά του να μετακομίσει στον Καναδά λόγω του Tραμπ. Τέσσερις μήνες αργότερα, ο Snoop Dogg μοιράστηκε το μουσικό βίντεο για το τραγούδι του «Lavender», στο οποίο περιλαμβανόταν ένας κλόουν ονόματι Ρόναλντ Κλαμπ , ο οποίος είχε παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Tραμπ.

Ο Τραμπ είχε ανταπωδώσει τα πυρά στον Snoop Dog στο X, γνωστό ως Twitter τότε, για να επικρίνει το μουσικό βίντεο. «Μπορείτε να φανταστείτε ποια θα ήταν η κατακραυγή εάν ο @SnoopDogg, με αποτυχημένη καριέρα και όλα αυτά, στόχευε και έριχνε τα πυρά του στον πρόεδρο Ομπάμα; Ώρα για φυλακή!» έγραφε τότε ο Τραμπ.

Τον Νοέμβριο του 2017, ο Snoop Dogg το πήγε ένα βήμα παραπέρα κυκλοφορώντας το εξώφυλλο για το άλμπουμ του, «Make America Crip Again». Η φωτογραφία απεικόνιζε ένα πτώμα με την ένδειξη «Τραμπ», σύμφωνα με το The Hill.

Τότε ο Τραμπ συγχώρησε τον φίλο του Snoop Dog και τα συναισθήματά του φάνηκαν να μαλακώνουν. «Μου αρέσει αυτό που έκανε», είπε ο ράπερ στη New York Post τον Ιανουάριο του 2021. «Αυτό είναι εξαιρετικό έργο για τον πρόεδρο και την ομάδα του λίγο πριν το τέλος».