ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ στη Χιλή: Κρατούμενη άρπαξε όπλο αστυνομικού και άρχισε να πυροβολεί - Τρεις τραυματίες

Δραματική κατάληξη είχε η επιχείρηση σύλληψης
Δραματική κατάληξη είχε η επιχείρηση σύλληψης

Απρόσμενη τροπή πήρε η επιχείρηση σύλληψης μίας γυναίκας στη Χιλή. Η κρατούμενη άρπαξε το όπλο ενός φρουρού και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως σε αγορά της χώρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι

Σε θρίλερ μετατράπηκε η επιχείρηση σύλληψης μιας γυναίκας σε αγορά της Χιλής, όταν εκείνη αφού κατάφερε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού, άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Nacion από τα πυρά της γυναίκας τραυματίστηκε ένας αστυνομικός στο γόνατο, ένας εικονολήπτης και ένα ακόμη άτομο.
Πιο σοβαρά τραυματίστηκε ο εικονολήπτης από την εκπομπή Contigo en la Mañana ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα που πυροβόλησε τέσσερις φορές, η οποία φέρεται να εργάζεται στην αγορά αυτή, νωρίτερα είχε διαπληκτιστεί με αστυνομικούς που αρχικά προσπάθησαν να την απομακρύνουν.

Το περιστατικό, που έλαβε χώρα στην αγορά Lo Valledor στο Σαντιάγο, καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση. Το βίντεο δείχνει τη γυναίκα να οδηγείται έξω από την αγορά υπό την αστυνομία.