ΚΟΣΜΟΣ

Game of thrones: Δεν θα γυριστεί spin off για τον Τζον Σνόου - Τι αποκάλυψε ο Κιτ Χάρινγκτον

Game of thrones: Δεν θα γυριστεί spin off για τον Τζον Σνόου - Τι αποκάλυψε ο Κιτ Χάρινγκτον

Game of Thrones: Ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για το μέλλον 

Ο δημοφιλής ηθοποιός Κιτ Χάρινγκτον αποκάλυψε ότι μια προγραμματισμένη spinoff σειρά του Game of Thrones με επίκεντρο τον χαρακτήρα, τον οποίο ο ίδιος υποδυόταν, δηλαδή τον Τζον Σνόου δεν υφίσταται στα άμεσα σχέδια.

Το 2022, ο συγγραφέας Τζορτζ Μάρτιν ανακοίνωσε ότι μια νέα σειρά βρισκόταν στα σκαριά μετά το τέλος του Game of Thrones και θα βασιζόταν στην ιδέα της ζωής του Τζον Σνόου. Ωστόσο, ο γεννημένος στο Λονδίνο ηθοποιός, 37 ετών σήμερα, αποκάλυψε τώρα ότι η ιδέα είναι «εκτός τραπεζιού», σύμφωνα με τον Independent.

Μιλώντας στο Screen Rant, ο Κιτ Χάρινγκτον είπε: «Δεν είχα μιλήσει ποτέ για αυτό, γιατί ήταν υπό σκέψη. Δεν ήθελα να διαρρεύσει ότι αναπτύσσεται και δεν ήθελα να συμβεί κάποια κατάσταση όπου οι άνθρωποι αρχίζουν να το σκέφτονται, είτε να ενθουσιάζονται με αυτό είτε να μισούν την ιδέα, ενώ μπορεί να μην συμβεί ποτέ. Γιατί όσο μια ιδέα βρίσκεται στην ανάπτυξη, κοιτάς από κάθε γωνία και βλέπεις αν αξίζει τον κόπο. Και επί του παρόντος, δεν είναι. Προς το παρόν, είναι εκτός τραπεζιού, γιατί όλοι δεν μπορούσαμε να βρούμε την κατάλληλη ιστορία για να πούμε ότι ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι αρκετά. Μπορεί να υπάρξει μια στιγμή στο μέλλον που θα επιστρέψουμε σε αυτό, αλλά προς το παρόν όχι. Είναι σταθερά στο ράφι.»

Σχετικές ειδήσεις