ΚΟΣΜΟΣ

Survivor - Παππάς: «Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τους Μπλε»

Survivor - Παππάς: «Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τους Μπλε»

Survivor: Τι είπε ο Αλέξης Παππάς για τους Μπλε

Την εκτίμηση πως οι Διάσημοι δεν πρέπει να υποτιμούν τους Μαχητές, αφού κι εκείνοι έχουν πεισμώσει να φέρουν κάποια νίκη, διατύπωσε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor ο Αλέξης Παππάς.

«Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τους Μπλε. Αυτή τη στιγμή, θα είναι προετοιμασμένοι περισσότερο από ποτέ να αποδείξουν στους εαυτούς τους και σε εμάς ότι έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν. Εμείς όμως, πάμε με στόχο όπως πάντα, τη νίκη», είπε χαρακτηριστικά.

Τζέιμς: «Θα μου δώσει το προνόμιο να αποφασίσω μόνος μου τι θέλω να κάνω»

Η είδηση για τον πατέρα του Τζέιμς που ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό έχει προκαλέσει σοκ στον ίδιο τον παίκτη αλλά και στις δύο ομάδες.

Ο ίδιος δήλωσε σήμερα σε σχέση με την μονομαχία στην οποία θα συμμετάσχει για πρώτη φορά ότι: «Θα μου δώσει το προνόμιο να αποφασίσω μόνος μου τι θέλω να κάνω».

Δείτε το βίντεο:

Ο πρώην της Δαλάκα βοήθησε τον πατέρα του Τζέιμς Καφετζή μετά το ναυάγιο

Μια αποκάλυψη έκανε ο Τριαντάφυλλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι σε ανάρτησή του αποκάλυψε ότι ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Κατερίνας Δαλάκα, Δημήτρης Φιντιρίκος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του κύριου Λευτέρη Καφετζή (πατέρα του Τζέιμς) και γι' αυτό αισθάνεται περήφανος που είναι φίλος του.