Axios: Το Ιράν αποφάσισε να επιτεθεί απευθείας στο Ισραήλ
Τι αποκαλύπτουν οι ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών, σύμφωνα με δημοσίευμα του ειδησεογραφικού ιστότοπου Axios.
00.00/
AP.
Οι ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών πιστεύουν ότι το Ιράν έχει αποφασίσει να επιτεθεί απευθείας στο Ισραήλ και μπορεί να το πράξει αυτό εντός λίγων ημερών, ανέφερε σήμερα (11/08) ο δημοσιογράφος του ειδησεογραφικού ιστότοπου Axios, Μπαράκ Ραβίντ, επικαλούμενος δύο πηγές.
Η επίθεση θα διεξαχθεί ως απάντηση για τη δολοφονία του πολιτικού ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, στην Τεχεράνη, την 31η Ιουλίου, όπως μετέδωσε. Το Ισραήλ δεν έχει αναλάβει, ούτε αρνηθεί την ευθύνη για τη δολοφονία Χανίγια.
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
10:18
∙
Η «ΓΑΤΑ» ΤΗΣ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
Πώς αποκωδικοποιούν στο Μαξίμου τις δημοσκοπήσεις - Ο ρόλος Τσίπρα - Καρυστιανού - Οι εκλογές του 2027 και το σενάριο συγκυβέρνησης με ΠΑΣΟΚ
10:18
∙
Η «ΓΑΤΑ» ΤΗΣ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ