ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Κουταβάκια έσωσαν 10χρονο αγοράκι με σύνδρομο Down

Απίστευτο: Κουταβάκια έσωσαν 10χρονο αγοράκι με σύνδρομο Down

Κανέναν δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο η ιστορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές ένα αγοράκι με σύνδρομο Down και τέσσερα κουταβάκια.

Ο 10χρονος Kyle Camp από το Hackleburg της Αλαμπάμα, στις ΗΠΑ, είχε χαθεί για περισσότερο από 18 ώρες μέσα στο δάσος το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του. Συγκεκριμένα, είχε να δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της Τρίτης, και οι γονείς του τον αναζητούσαν χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Έτσι ανήσυχοι ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία με τη βοήθεια δεκάδων εθελοντών και πυροσβεστών έκανε έρευνες όλο το βράδυ, ενώ την περιοχή «χτένιζε» από αέρος και στρατιωτικό ελικόπτερο.

Την Τετάρτη το πρωί και αφού δεν έβρισκαν πουθενά τον μικρό Kyle δύο διασώστες ακολούθησαν τον σκύλο της οικογένειας, κατά μήκος ενός μικρού ποταμού και μέσα σε πυκνούς θάμνους, όπου τελικά εντόπισαν τον πιτσιρικά, σύμφωνα με το Star.gr

«Άκουσα τα σκυλιά να γαυγίζουν και ακολούθησα το σκύλο της οικογένειας. Ήταν μέσα στο ποταμάκι, σε απόσταση περίπου 1,5 μιλίου», δήλωσε μία από τους διασώστες.

Οι διασώστες έμειναν άφωνοι όταν είδαν τον Κyle κουλουριασμένο έχοντας στο πλευρό του τέσσερα κουτάβια! Ήταν βρεγμένος και είχε χάσει τα παπούτσια του. Όπως φάνηκε τα κουτάβια τον είχαν κρατήσει ζεστό κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με τις αρχές ο μικρός πιθανόν να χάθηκε όταν ακολούθησε τα κουτάβια στο ποτάμι. Ευτυχώς όμως τέλος καλό όλα καλά!