ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: «Άσφαιρα» έριξε ο Τραμπ κατά του Ομπάμα

Βίντεο: «Άσφαιρα» έριξε ο Τραμπ κατά του Ομπάμα

Μόνο χλευασμό προκάλεσε η πολυδιαφημισμένη «βόμβα» του μεγιστάνας και υποστηρικτής του Ρόμνεϊ, Ντόναλντ Τραμπ, κατά του Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Τραμπ είχε ανακοινώσει συγκεκριμένη ώρα και μέρα, που θα έκανε μια «σημαντική ανακοίνωση» μέσω Twitter. Η «βόμβα» όμως απογοήτευσε τους εκατοντάδες που συνέρευσαν στο λογαριασμό του Τραμπ, καθώς η αποκάλυψη ήταν ένα βίντεο, στο οποίο ο ίδιος δεσμευόταν ότι θα δωρίσει5 εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπίες, αν ο Μπαράκ Ομπάμα έδινε στη δημοσιότητα τα προσωπικά του επίσημα έγγραφα, από τα έγγραφα του πανεπιστημίου μέχρι το ιστορικό του διαβατηρίου του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει εκδηλώσει εδώ και χρόνια μία εμμονή στην αναζήτηση στοιχείων που θα αποδεικνύουν ότι ο Μπαράκ Ομπάμα δεν έχει γεννηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και, κατά συνέπεια, δεν μπορεί να εκλεγεί πρόεδρος.

Μετά από χρόνια θεωριών συνωμοσίας και σεναρίων που κυκλοφορούσαν στο Διαδίκτυο, ο Μπαράκ Ομπάμα έδωσε στη δημοσιότητα τον περασμένο χρόνο τη ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς του και κορόιδεψε τον Ντόναλντ Τραμπ για την εμμονή του κατά τη διάρκεια του δείπνου για τους διαπιστευμένους στον Λευκό Οίκο δημοσιογράφους. Αυτή τη φορά τον αγνόησε.

Δείτε το βίντεο: