ΚΟΣΜΟΣ

Τρία σημειώματα άφησε η νοσοκόμα της Κέιτ

Τρία σημειώματα άφησε η νοσοκόμα της Κέιτ

Η νοσοκόμα Τζασίντα Σαλντάνα που εργαζόταν στο νοσοκομείο του Λονδίνου, όπου νοσηλευόταν η έγκυος Κέιτ Μίντλετον και έδωσε τέλος στη ζωή της αφότου έπεσε θύμα της φάρσας των δυο Αυστραλών ραδιοφωνικών παραγωγών, άφησε όπως έγινε γνωστό τρία σημειώματα.

Η 46χρονη γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών, που εντοπίστηκε νεκρή την περασμένη Παρασκευή σε διαμέρισμα στο Λονδίνο, κρεμάστηκε από την ντουλάπα του σπιτιού της.

Στους καρπούς της υπήρχαν τραυματισμοί, ενώ στο χώρο βρέθηκαν και τρία σημειώματα, όπως ανακοινώθηκε κατά την επίσημη έναρξη της έρευνας για τα αίτια του θανάτου.

«Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, η Τζασίντα Σαλντάνα βρέθηκε από συναδέλφους της και από ένα μέλος του προσωπικού ασφαλείας. Εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν προφανείς, ύποπτες συνθήκες σε σχέση με τον θάνατό της. Βρέθηκε ένας αριθμός σημειωμάτων. Δύο στο σημείο και ένα ακόμη στα προσωπικά αντικείμενα της εκλιπούσης. Τρία σημειώματα συνολικά» ανακοίνωσε αξιωματούχος της αστυνομίας, ο επικεφαλής επιθεωρητής, Τζέιμς Χάρμαν.

«Υπάρχει κάποια σχετικά μέιλ που μας βοηθούν να καταλήξουμε στο τι οδήγησε σε αυτό το θάνατο και ερευνούμε επίσης τις τηλεφωνικές επαφές της εκλιπούσης. Οι επιθεωρητές μίλησαν σε αρκετούς μάρτυρες, μέλη της οικογένειας, φίλους και συναδέλφους ώστε να εντοπίσουν οτιδήποτε οδήγησε ή συνέβαλε σε αυτό τον τραγικό θάνατο» συμπλήρωσε ο Χάρμαν.

Οι πληροφορίες περί απαγχονισμού μεταδόθηκαν ήδη από χθες, από τα βρετανικά ΜΜΕ.