ΚΟΣΜΟΣ

Aπίστευτο: Eίναι αλλεργική στο σπέρμα του άντρα της

Aπίστευτο: Eίναι αλλεργική στο σπέρμα του άντρα της

Βρέθηκε αντιμέτωπη με μια περίεργη και σπάνια αλλεργία, η οποία, παραλίγο, να της καταστρέψει τη σεξουαλική της ζωή. Μια γυναίκα από τη Βόρεια Καρολίνα, έμαθε πως είναι αλλεργική στο σπέρμα του άντρα της, με αποτέλεσμα, να μην μπορεί να κάνει σεξ μαζί του, ακόμα και αν χρησιμοποιούσαν προφυλακτικό.


Η Κλάρα, δεν είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον σύντροφό της, μέχρι και την ημέρα του γάμου τους. Τότε, ήταν που ανακάλυψε, σοκαρισμένη, ότι πάσχει από υπερευαισθησία στο σπερματικό πλάσμα.

«Είχα αυτή την περίεργη αντίδραση» δηλώνει η Κλάρα (η οποία δεν θέλησε να αποκαλύψει το πραγματικό της όνομα) στο ABC. «Ένιωθα κάψιμο, οίδημα και ερυθρότητα στην περιοχή, κάτι που ήταν πολύ ασυνήθιστο. Νόμιζα ότι είχα προσβληθεί από κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα» είναι τα λόγια της συγκλονισμένης γυναίκας.

Μετά από πολλές ώρες που πέρασε μαζί με τον γυναικολόγο της, αλλά και σε έρευνα στο διαδίκτυο για να βρουν ποιο ήταν το πρόβλημα, το ζευγάρι κατάφερε να πάρει, τελικά, τις απαντήσεις που ήθελαν, λίγο πριν η σεξουαλική τους ζωή καταστραφεί μια για πάντα.
«Ήταν ένα πραγματικό πρόβλημα γιατί, κατ' άλλα, όλα ήταν τέλεια ανάμεσά μας. Αλλά το γεγονός πως δεν είχαμε κάνει σεξ για πάνω από 10 μήνες ήταν πραγματικά κάτι πολύ άσχημο!» τόνισε η Κλάρα.

Και συνέχισε: «Σε μια φυσιολογική σχέση, θέλεις να κάνει πράγματα για να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου, αλλά και να νιώθεις πως είσαι σέξι. Και εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Η λίμπιντό μας είχε πέσει τόσο κάτω, που δεν μπορεί κανείς άλλος να το καταλάβει».

Σύμφωνα με τα επίσημα ιατρικά στοιχεία, περίπου 40.000 γυναίκες στη Αμερική πάσχουν από την ίδια αλλεργία, η οποία δεν επηρεάζει τη γονιμότητα, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Μάλιστα, όπως διευκρινίζει η Κάρα, ποτέ δεν είχε κάποια ανάλογη αντίδραση με το σπέρμα των πρώην συντρόφων της, παρά μόνο με τον σύζυγό της. Η αλλεργία, οφείλεται σε ορισμένες πρωτεΐνες που περιέχονται στο σπέρμα του κάθε άντρα. Έτσι, θα πρέπει ένας γιατρός, να προχωρήσει σε αναλυτική, εργαστηριακή εξέτασή τους, ώστε να βρει ποια είναι η ουσία που φταίει.