ΚΟΣΜΟΣ

Ροζ σκάνδαλο: Ο δήμαρχος, τα γυναικεία εσώρουχα και η ιερόδουλη

Ροζ σκάνδαλο: Ο δήμαρχος, τα γυναικεία εσώρουχα και η ιερόδουλη

Ποινικές διώξεις για εκβιασμό ασκήθηκαν εναντίον δύο γυναικών οι οποίες εμπλέκονται σε σκάνδαλο πορνείας που οδήγησε σε παραίτηση τον προσωρινό δήμαρχο του Λαβάλ, Αλεξάντρ Ντουπλεσί πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο Αλεξάντρ Ντουπλεσί ,που αντικατέστησε τον Ζιλ Βαγιανκούρ (δήμαρχο επί 23 χρόνια στο Λαβάλ) εν μέσω σκανδάλου διαφθοράς, αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν μια πόρνη αποκάλυψε ότι προσέφερε τις υπηρεσίες της στον προσωρινό δήμαρχο αλλά εκείνος δεν την πλήρωσε.

Η πόρνη έδωσε συνέντευξη σε καναδικό τηλεοπτικό κανάλι αποκαλύπτοντας τα 110 τηλεφωνικά μηνύματα του προσωρινού δημάρχου, προκειμένου να ορισθεί το ραντεβού τους στο εξοχικό του Ντουπλεσί.

Η ίδια είπε ότι ο πελάτης ρώτησε αν θα μπορούσε να φορέσει γυναικεία εσώρουχα και εάν της άρεσε το λευκό κρασί. Ο οδηγός της την άφησε στο εξοχικό . Η γυναίκα με το δήμαρχο ντύθηκαν με καυτά γυναικεία εσώρουχα, φόρεσαν μπότες και μακιγιαρίστηκαν, αποκάλυψε η πόρνη.

"Ηθελε να περάσουν τη νύχτα σαν φιλενάδες" είπε η διευθύντρια του γραφείου σεξουαλικών υπηρεσιών στην τηλεόραση.

Στη συνέχεια, η πόρνη ζήτησε 160 δολάρια την ώρα για τις υπηρεσίες της αλλά ο δήμαρχος αρνήθηκε να της τα δώσει πετώντας την έξω από το σπίτι κυριολεκτικά στο δάσος.

Η ιδιοκτήτρια του γραφείου είπε ότι δεν γνώριζε πως επρόκειτο για το δήμαρχο του Λαβάλ αλλά η αστυνομία αποκάλυψε την ταυτότητα του πελάτη, όταν κατήγγειλε το γεγονός.

Η 32χρονη Ζουλί Καντιώ και η 44χρονη Ναταλί Πακέν αντιμετωπίζουν σήμερα τις κατηγορίες για εκβιασμό και συνωμοσία και θα πρέπει να εμφανιστούν στο δικαστήριο στις 14 Αυγούστου.

Η Καντιώ επίσης αντιμετωπίζει την κατηγορία της κατοχής και κυκλοφορίας ναρκωτικών καθώς βρέθηκε επάνω της ποσότητα μεταμφεταμίνης.

Ο Αλεξάντρ Ντουπλεσί, πρώην μεταβατικός δήμαρχος του Λαβάλ, πατέρας δύο παιδιών, επιμένει ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Λαβάλ είναι ο μεγαλύτερος δήμος του μητροπολιτικού Μοντρεάλ.

Ροή Ειδήσεων