ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο!Γεννούσε μέχρι να "πετύχει" το γιο!

Απίστευτο!Γεννούσε μέχρι να "πετύχει" το γιο!

Στα 20 έμεινε για πρώτη φορά έγκυος. Όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της Ολίβια, η Μαξίν και ο σύζυγός της Τζέιμι ήταν τρισευτυχισμένοι.

Πέντε χρόνια αργότερα, γέννησε τη δεύτερη κόρη της Αλίσια. Δύο κόρες στην οικογένεια ήταν αρκετές. Τόσο η Μαξίν όσο και ο Τζέιμι δεν είχαν κρύψει την επιθυμία τους για ένα αγοράκι. Με στόχο...το γιο η Τζαμαϊκανή συνέχισε να τεκνοποιεί. Ακολούθησε, η Ισαμπέλα,η Λουτσία,η Έλενα και η Ταλούλα. Έξι κόρες με συνδυασμό των βρετανικών χαρακτηριστικών του μπαμπά τους και της εξωτικής Τζαμαϊκανής ομορφιάς της μαμάς του. Στο...ροζ σπίτι τους στο Μάντσεστερ εξακολουθούσε να λείπει ο γιος.

Όμως, το ζευγάρι ήταν πεπεισμένο ότι δε θα ερχόταν ποτέ. Όταν η Μαξίν έμεινε έγκυος στο έβδομο παιδί, αποφάσισε να μη μάθει το φύλο του μωρού. Η ώρα του τοκετού έφτασε και μέσα σε 20 λεπτά κρατούσε στην αγκαλιά της το νέο μέλος της οκογένειας. Δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ο γιος ήρθε από εκεί που δεν τον περίμεναν.

Η έμπειρη μαμά έμεινε στο νοσοκομείο μόνο έξι ώρες. Επέστρεψε στο σπίτι με το μικρό Τζορτζ για να γνωρίσει τις υπόλοιπες γυναίκες της οικογένειας. Πάντως, η Μαξίν δήλωσε στη Daily Mail, ότι μετά το Τζορτζ δεν έχει σκοπό να προσπαθήσει για όγδοο παιδί!