ΚΟΣΜΟΣ

Αυτοκτόνησε όταν μπέρδεψε τον εραστή με το σύζυγο της!

Αυτοκτόνησε όταν μπέρδεψε τον εραστή με το σύζυγο της!

Μια γυναίκα αυτοκτόνησε στην Αγγλία όταν έστειλε κατά λάθος το μήνυμα που προοριζόταν για τον εραστή της, στον άντρα της

Η Gail θέλησε να ευχαριστήσει τον εραστή της και αποφάσισε να του στείλει ένα μήνυμα στο κινητό το οποίο έλεγε : «Σε ευχαριστώ για την υπέροχη βραδιά. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε πιο συχνά.» Συνηθισμένη όμως να χρησιμοποιεί το νούμερο του συζύγου της με τον οποίο ήταν παντρεμένη επί 30 χρόνια, το έστειλε σε εκείνος.

Ο 49χρονος Peter έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι και όταν επέστρεψε ζήτησε εξηγήσεις από την σύζυγο του η οποία ήταν αστυνομικός και είχε δύο κόρες μαζί της. Εκείνη κλαίγοντας του ορκιζόταν ότι συνέβαινε για πρώτη φορά και ο άντρας με τον οποίο συνεύρεθη ήταν συνάδελφος της στο τμήμα στο οποίο εργαζόταν. Ο σύζυγος της όμως δεν έδειχνε να υποκύπτει στα δάκρυα της γυναίκας του.

Την επόμενη μέρα, κι ενώ η Gail του είπε πως θα πήγαινε στη δουλειά, γείτονες του τηλεφώνησαν λέγοντας του ότι την βρήκαν νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο τους αφού είχε πάρει μεγάλη δόση υπνωτικών χαπιών.