ΚΟΣΜΟΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Παρήγγειλε μια σαλάτα και βρήκε μέσα έναν...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Παρήγγειλε μια σαλάτα και βρήκε μέσα έναν...

Μια υπάλληλος της Wall Street Journal στη Νέα Υόρκη έμεινε έκπληκτη όταν στη σαλάτα με τόνο που παρήγγειλε από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, βρήκε εκτός από τα αναμενόμενα συστατικά και έναν...

...βάτραχο!

Μια δημοσιογράφος της WSJ αγόρασε μια σαλάτα από το κατάστημα Pret A Manger για το μεσημεριανό της διάλειμμα, όμως εκτός από τις ντομάτες, τον τόνο, τα αυγά και τις ελιές διαπίστωσε ότι ανάμεσα στα μαρουλόφυλλα υπήρχε και ένα μικρό αμφίβιο.

Η Kathryn Lurie τράβηξε τη φωτογραφία και δήλωσε στο Gothamist ότι η συνάδελφός της είχε αρχίσει ήδη να τρώει, όταν ξαφνικά ανακάλυψε το βάτραχο.

«Προμηθευόμαστε τα μαρούλια μας από φάρμες που δε χρησιμοποιούν εντομοκτόνα και φυτοφάρμακα στις καλλιέργειές τους. Διερευνούμε το θέμα και θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο» ανέφερε εκπρόσωπος της Pret A Manger.

Η αντιπρόεδρος του μάρκετινγκ της εταιρείας στις ΗΠΑ, Ellen Roggemann, δήλωσε στη Wall Street Journal ότι η αλυσίδα καταστημάτων πουλά μόνο οργανικές τροφές και ίσως το γεγονός αυτό να ευθύνεται για τον «απρόσκλητο επισκέπτη» στη σαλάτα.