ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Mαζί με ένα ζευγάρι μπότες τους χάρισε 6.500 δολάρια!

Απίστευτο: Mαζί με ένα ζευγάρι μπότες τους χάρισε 6.500 δολάρια!

Τι θα κάνατε αν βρίσκατε 6.500 δολάρια σε ένα ζευγάρι μεταχειρισμένες μπότες που σας έφερε δώρο ένας φίλος; Η απάντηση μιας οικογένειας ήταν απλή: ξόδεψε τα αμέσως.


Συνέβη σε μια πόλη της Ρωσίας και αυτές οι μπότες άνοιξαν μια κωμικό-τραγική ιστορία, καθώς ήταν δώρο μιας 50χρονης στη νύφη μιας στενής φίλης της. Η γυναίκα έκρυβε τις οικονομίες της στις μπότες και ξέχασε να τις βγάλει όταν έκανε το δώρο. Οταν το θυμήθηκε, ήταν αργά. Η φίλη της και η νύφη ξόδεψαν όλο το πόσο πληρώνοντας χρέη και αγοράζοντας καυσόξυλα και πετρέλαιο.

Κατά ειρωνεία της τύχης ήταν ότι η 50χρονη γυναίκα εκείνη που προσφέρθηκε να δώσει τις μεταχειρισμένες μπότες στη νύφη της φίλης της.
Η αστυνομία, στην οποία προσέφυγε η γυναίκα όταν είδε το λάθος της, αρνήθηκε να παρέμβει υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει ούτε δόλος ούτε εκβιασμός από μέρους της κοπέλας και της πεθεράς της.

Κατόπιν τούτου η γυναίκα προσέφυγε στα δικαστήρια και εκεί βρήκε το δίκιο της. Και αυτό όμως δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Ο δικαστής είναι αλήθεια έκρινε ότι έπρεπε να της επιστραφεί το πόσο, αλλά νύφη και πεθερά δήλωσαν ότι ξόδεψαν όλα τα χρήματα και ότι ούτε έχουν αλλά χρήματα για να το καλύψουν.