ΚΟΣΜΟΣ

Διάσημοι που γκρέμισαν το «είδωλό» τους με την κατηγορία βιασμών!

Διάσημοι που γκρέμισαν το «είδωλό» τους με την κατηγορία βιασμών!

Είναι διάσημοι και ο κόσμος πολλές φορές τους θεωρεί υπεράνω υποψίας, επειδή υπερισχύει ο θαυμασμός τους για αυτούς. Κι όμως , εκείνοι, «είδωλα» για πολλούς κάθησαν στο εδώλιο για βιασμούς και σεξουαλικές κακοποιήσεις ενηλίκων αλλά και ανηλίκων.

Οι θαυμαστές τους δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Αυτοί όμως χρησιμοποιώντας τη φήμη τους, προσπαθούν να απαλλαγούν από τις κατηγορίες. Οι περισσότεροι μάλιστα από αυτούς, έχοντας μεγάλη οικονομική άνεση, είναι «έξω» με εγγύηση.

dj

Με αφορμή την αθώωση του διάσημου στην εποχή του DJ Dave LeeTravis (πάνω φωτο), που έδωσε πάνω από 1 εκατ. δολ. στην υπεράσπισή του, η Daily Mail, δημοσιεύει ρεπορτάζ στο οποίο αναφέρει «ονόματα» της γενιάς του DJ, που έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση, για τους οποίους εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις.

Αυτό που εκπλήσσει τον αναγνώστη είναι πως όλοι τους σχεδόν, πλήρωσαν αδρά, και είναι ελεύθεροι με εγγύηση.

Πως θα βρουν το δίκιο τους, τα θύματα; Η αστυνομία υποστηρίζει πως θα συνεχίσει το «κυνήγι των Μαγισσών» και παρουσιάζει τη «λίστα» των επωνύμων.

Μπορεί κάποιοι για το ελληνικό αναγνωστικό κοινό να είναι άγνωστοι, στην χώρα τους όμως είναι διάσημοι.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

gary-glitter-pic-getty-images-937552632-93786

Gary Glitter : Ο πρώην ποπ σταρ συνελήφθη στις 28 Οκτωβρίου 2012, με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης. Ο 69χρονος είναι έξω με εγγύηση

Freddie Starr : Ο κωμικός ηθοποιός αρχικά συνελήφθη την 1η Νοεμβρίου του 2012 και έχει συλληφθεί ακόμα 3 φορές μετά από καταγγελίες θυμάτων για σεξουαλική κακοποίηση. Είναι υπό κράτηση, ενώ θα γίνει νέα ακρόαση τον Απρίλιο.

Wilfred Death: Ο πρώην παραγωγός του BBC συνελήφθη στις 11 Νοεμβρίου 2012 για βιασμό μίας 14χρονης, αλλά αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση, αφού η γυναίκα απέσυρε την καταγγελία εναντίον του

Max Clifford: . Ο κύριος των δημοσίων σχέσεων συνελήφθη στις 6 Δεκέμβρη του 2012 με με 11 κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης σε έφηβες. Η δίκη θα γίνει τον επόμενο μήνα.

Ted Beston: . Ο πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός του BBC συνελήφθη στις 19 Δεκεμβρίου του 2012. Δεν βρέθηκαν στοιχεία εναντίον του και αφέθηκε ελεύθερος.

Jim Davidson pictured in April 2012-1515158

Jim Davidson: Ο κωμικός ηθοποιός συνελήφθη στις 2 Ιανουαρίου, 2013 για σεξουαλικά αδικήματα.

Mike Osman : Ο 54χρονος radio DJ, συνελήφθη στις 2 Ιανουαρίου το 2013 για κατηγορία σεξουαλικών επιθέσεων.

Paul Gambaccini : Ο ραδιοφωνικός παραγωγός συνελήφθη στις 29 Οκτωβρίου2013 για τυχόν διάπραξη σεξουαλικών αδικημάτων. Έχει βγει με εγγύηση.

Chris Denning: Ο Νο 1 radioDJ συνελήφθη για πρώτη φορά τη Δευτέρα 3 Ιουνίου. Από τότε έχει συλληφθεί άλλες δύο φορές για σεξουαλικά αδικήματα. Είναι έξω με εγγύηση.

Stuart Hall: Ο ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός συνελήφθη το Δεκέμβριο του 2012 και τον Απρίλιο του περασμένου έτους ομολόγησε την ενοχή του για14 κατηγορίες άσεμνης επίθεσης. Τον περασμένο Οκτώβριο είχε χρεωθεί με 16 νέα αδικήματα, περιλαμβανομένων βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης.

Jimmy Tarbuck: Η 74-χρονη κωμικός συνελήφθη τον Απρίλιο του περασμένου έτους από την Αστυνομία . Διερευνά καταγγελίες κακοποίησης παιδιών .

Διαβάστε επίσης

Αναισθησιολόγος βίασε 21 γυναίκες πριν μπουν στο χειρουργείο!

Μετεωρολόγος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε εννιά άνδρες

Καταζητούνται 8 εγκληματίες-δραπέτες από φυλακές της Αγγλίας

Είκοσι χρόνια μετά βρέθηκε ο δολοφόνος ενός 16χρονου

Βρέθηκε βιαστής- δολοφόνος 40 χρόνια μετά!