ΚΟΣΜΟΣ

Την εκδικήθηκε σκοτώνοντας τον πάτερα της! (photos)

Την εκδικήθηκε σκοτώνοντας τον πάτερα της! (photos)

Ένα ακόμα απειλητικό τηλεφώνημα από τον πρώην φίλο της και λίγες ώρες αργότερα, ο πατέρας της βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος.

Ούτε στον χειρότερό της εφιάλτη μπορούσε να φανταστεί η 19χρονη Nicole Neill από τη Β. Ιρλανδία, την κατάληξη της σχέσης της με έναν 21χρονο που τελικά αποδείχθηκε ψυχοπαθής!

Νωρίτερα, ο ζηλιάρης Daniel McCartney, την είχε ενοχλήσει για μία ακόμα φορά, αρνούμενος να δεχθεί πως είχαν χωρίσει, ενώ μια μέρα πριν είχε σπάσει το αυτοκίνητο και τα παράθυρα του σπιτιού τους.

«Έπρεπε να αλλάξω τον αριθμό του κινητού μου τηλεφώνου πέντε φορές εξαιτίας των μηνυμάτων που μου έστελνε συνεχώς», αποκάλυψε η Nicole, συμπληρώνοντας:

«Χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπε: “ για ό,τι συμβεί στον Ντάνι απόψε φταις εσύ” . Ήξερε τί έκανε. Μου τηλεφώνησε γιατί ήξερε ότι το μήνυμα θα το έδειχνα στην αστυνομία».

Ο άτυχος άνδρας πέθανε από αιμορραγία ύστερα από θανάσιμη μαχαιριά που δέχτηκε από τον αδερφό του Ντάνιελ, Κέβιν, στο σπίτι του, στο Craigavon της Β. Ιρλανδίας.

gfdg

Ο δράστης, ο οποίος έφθασε στο σημείο της δολοφονίας με ταξί, καταδικάστηκε σε εννιά μήνες φυλάκιση, ενώ ο Ντάνιελ σε εφτά.

Η Νικόλ ήταν εφτά χρονών όταν ξεκίνησε να βγαίνει με τον ψυχικά διαταραγμένο Ντάνιελ, το 2011. Σύντομα, εκείνος έδειξε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Με κακοποιούσε και ζήλευε παθολογικά. Μου έλεγε τι να κάνω και είχε σπάσει πολλά κινητά μου. Φοβόμουν να τον αφήσω και ο πατέρας μου δεν ήξερε τίποτα για πολύ καιρό», ανέφερε η Νικόλ, για να συνεχίσει:

«Μια μέρα όμως δεν άντεξα και του τα είπα όλα. Αυτός με απειλούσε συνέχεια. Έλεγε ότι θα σκοτώσει την οικογένεια μου, καθώς χρειαζόταν μόνο εμένα. Είπα στον πατέρα μου ότι φοβόμουν να τον αφήσω μην τους κάνει κακό, ωστόσο εκείνος επέμενε να απαλλαγώ από αυτόν τον εφιάλτη χωρίζοντάς τον».

Μόνο που ο πραγματικός εφιάλτης είχε μόλις ξεκινήσει. Μια τρομακτική εκστρατεία μίσους εναντίον της οικογένειας της, που πλέον ζούσε «φυλακισμένη» στο σπίτι της, λόγω των απειλών που δεχόταν.

«Ήμουν το κορίτσι του μπαμπά. Ήμασταν τόσο δεμένοι. Νόμιζε ότι ήταν ανταγωνιστής του και αν τον σκότωνε θα με έπαιρνε πίσω. Ζήλευε τη σχέση μας», υπογράμμισε η Νικόλ, προχωρώντας σε λεπτομέρειες:

«Χτύπαγε το κουδούνι μας τα ξημερώματα. Έστελνε σφαίρες με το γράμμα “D” πάνω τους. Μου έστελνε μηνύματα για το πότε έκλεισα το φως στο δωμάτιό μου. Το κινητό μου μπλόκαρε και δεν δεχόταν άλλα μηνύματα! Τόσα πολλά μου έστελνε! Τα ανέφερα όλα στην αστυνομία, αλλά δεν έκαναν τίποτα».

Όσο για τη μοιραία νύχτα; «Ήταν τέσσερις το πρωί όταν χτύπησαν το κουδούνι. Ήταν οπλισμένοι και ο πατέρας μου μπήκε μπροστά για να με προστατεύσει. Μου πήραν τα πάντα καταδικάζοντάς με ισόβια»…

Διαβάστε ακόμα:

Αγοράκι δεν δικαιούται Πασχαλινό αυγό γιατί λέγεται Γουέιν Ρούνεϊ!