ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Έλαβε γράμμα από τον νεκρό γιο της! (video+photos)

ΗΠΑ: Έλαβε γράμμα από τον νεκρό γιο της! (video+photos)

Γράμμα από τον γιο της, ο οποίος είχε σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημαπριν από ένα χρόνο, έλαβε μία Αμερικανίδα από το Τενεσί, ανήμερα της «Γιορτής της Μητέρας»!

Το είχε γράψει όταν ήταν 12 ετών (πριν από 7 χρόνια), στο πλαίσιο ενός σχολικού πρότζεκτ, το οποίο ήθελε τους μαθητές να στέλνουν γράμμα (όπου θα αναφέρονταν στα αγαπημένα τους πράγματα στη ζωή και στους στόχους τους) στον μελλοντικό εαυτό τους.

Ο δάσκαλος είχε υποσχεθεί στα παιδιά πως θα τους στείλει τα γράμματα την ημέρα που θα αποφοιτούσαν, προκειμένου να θυμηθούν και να εμπνευστούν από τις παλιές καλές εποχές, αλλά και να συνειδητοποιήσουν πως οι στόχοι τους έχουν πλέον αλλάξει.

«Για μια στιγμή σάστισα», ανέφερε ο κ. Caldwell και συνέχισε: «Όταν είδα το γράμμα του άτυχου αγοριού δεν ήξερα αν πρέπει να το ταχυδρομήσω. Μετά ωστόσο σκέφτηκα πως θα ήταν ένα ξεχωριστό δώρο για τη μητέρα του».

Και ήταν, καθώς η Gail Sharp έλαβε το γράμμα ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας. «Πάντα τον πίεζα να βελτιώσει τον γραφικό χαρακτήρα του, αλλά τώρα αυτό το γράμμα είναι ένας θησαυρός για μένα. Δεν περίμενα τίποτα αυτή την ημέρα, όμως τελικά έγινε τόσο ξεχωριστή», τόνισε.

Ο γιος της Κάμερον σκοτώθηκε στα 17 του χρόνια, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας συμμαθητής του συγκρούστηκε με ένα φορτηγό. Τόσο ο οδηγός, όσο και οι δύο επιβάτες του άλλου οχήματος επέζησαν…

Διαβάστε ακόμα:

Χιούστον: Ζητά αποζημίωση από στρίπερ! (photo+videos)

Βρετανία: Η νεκρή γυναίκα του ήταν ακόμα ζωντανή!

Κονέκτικατ: Τη σκότωσε αφαιρώντας της 20 δόντια! Ήταν... (photos+video)

Σερβία: Διασώστες σώζουν ηλικιωμένο από βέβαιο πνιγμό! (video)