ΚΟΣΜΟΣ

Ρουμανία: Ιερέας σταύρωσε καλόγρια για εξορκισμό! (video+photos)

Ρουμανία: Ιερέας σταύρωσε καλόγρια για εξορκισμό! (video+photos)

Εξόριστος σε μια καλύβα στο δάσος, μακριά από τον πολιτισμό, ζει ένας Ρουμάνος ιερέας, ο οποίος καταδικάστηκε για το θάνατο μιας 23χρονης καλόγριας καθώς τη σταύρωσε στο πλαίσιο τελετής εξορκισμού!

Ο 33χρονος σήμερα Daniel Corogeanu αφού φίμωσε την αδερφή Irina Cornici, τη σταύρωσε, αφήνοντάς την χωρίς τροφή και νερό για πέντε ημέρες, σε ένα απομονωμένο μοναστήρι της ρουμανικής επαρχίας το 2005.

Και μπορεί στο δικαστήριο να υποστήριξε ότι μαζί με άλλες τέσσερις καλόγριες προσπαθούσαν απλά να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα, ξορκίζοντας το κακό που την είχε κυριεύσει, ωστόσο οι δικαστές τον καταδίκασαν σε 7 χρόνια κάθειρξη.

«Τη δέσαμε γιατί χτυπιόταν μόνη της. Πιστεύαμε ότι θα έκανε κακό στον εαυτό της και θα τη βρίσκαμε νεκρή στο δωμάτιο. Παραδέχομαι ότι την έδεσα και της έβαλα μια πετσέτα στο στόμα, αφήνοντάς την έτσι για πέντε ημέρες. Οι τέσσερις καλόγριες που ήταν μαζί μου προσπάθησαν να της δώσουν φαγητό και νερό, ωστόσο αυτή αρνιόταν. Το μόνο που δεχόταν ήταν αγιασμό», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά στο δικαστήριο.

Ο Corogeanu υποσχέθηκε μάλιστα να χτίσει ένα μοναστήρι στη μνήμη της καλόγριας στο Zapodeni, όταν θα ανέπνεε ξανά τον αέρα της ελευθερίας, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε.

Όταν έφθασε στο χωριό, οι κάτοικοι τον λίντσαραν, αναγκάζοντάς τον να αναζητήσει καταφύγιο στο δάσος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έγκλημα το οποίο είχε συγκλονίσει την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας δεν έχει ακόμα διαλευκανθεί, καθώς ένας από τους ιατροδικαστές που συμμετείχαν στη νεκροψία, υποστηρίζει ότι ο θάνατος της καλόγριας προήλθε από υπερβολική δόση αδρεναλίνης. Αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι η 23χρονη έπασχε από σχιζοφρένεια…

Η πρωτοφανής υπόθεση ενέπνευσε το σεναριογράφο της βραβευμένης στο φεστιβάλ των Καννών ταινίας «Beyond the Hills»…

Διαβάστε ακόμα:

Μάντσεστερ: Συνταξιούχος μαχαιρώθηκε στην… οικογένεια!

Μολδαβία: «Βασίλισσα της ομορφιάς» πουλήθηκε για ένα ζευγάρι σκουλαρίκια! (phs)

Απλά ένας Ινδός ανεβαίνει μια σκάλα. Με μια μηχανή στο κεφάλι! (video+pic)

ΗΠΑ: Κανίβαλος νοσοκόμος σχεδίαζε να αποκεφαλίσει και να φάει κορίτσι! (photo)

Σιβηρία: Ανεξήγητο μυστήριο με τεράστιο κρατήρα (video+photos)

Βρετανία: Έκρηξη φορτηγού σε πολυσύχναστο δρόμο! (video+photos)

Ανατριχιαστικό: Ιάπωνας έκανε τη φίλη του… ντουζιέρα! (photos)

Βρετανίδα έχει βάλει στόχο ζωής να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν! (video+photos)

Γυναίκες λένε «όχι» στο ξύρισμα των ποδιών! (photos)