ΚΟΣΜΟΣ

Αθάνατο Λονδίνο-Πλήρωσε 75 λίρες για τρία μπουκαλάκια νερό!

Αθάνατο Λονδίνο-Πλήρωσε 75 λίρες για τρία μπουκαλάκια νερό!

Η τακτική να χρεώνεις πανάκριβα ένα απλό προϊόν απλά και μόνο για να θεωρηθείς... high είναι συνηθισμένη, αλλά το ξενοδοχείο Wellesley ξεπέρασε τα όρια.

Ένας επιχειρηματίας ονόματι Έντουαρντ Χίτον επέλεξε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο για ένα επαγγελματικό ραντεβού, αλλά έκανε το λάθος να επισκεφθεί το μπαρ του μετά τις 16.00. Και λέμε λάθος διότι ξεκίνησε με 50 λίρες ταρίφα, καθώς πολιτική του ξενοδοχείου είναι μετά τις 16.00 να χρεώνει με 25 λίρες το άτομο ανεξαρτήτως του τι θα παραγγείλει.

Προσθέστε σε αυτά τις 16,5 λίρες που πλήρωσε για τα τρία μπουκαλάκια νερό, καθώς επίσης και τις 8,5 λίρες για το... σέρβις (!) και φτάνουμε τις 75 σε σύνολο, ήτοι τα 95 ευρώ.

Ο Χίτον έγινε έξαλλος και δημοσιοποίησε την ιστορία, ενώ ορκίστηκε να μην ξαναπατήσει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Οι υπεύθυνοι του Wellesley από την πλευρά τους απολογήθηκαν υποστηρίζοντας όμως ότι ο πελάτης τους δεν διαμαρτυρήθηκε όταν συνέβη το περιστατικό, αλλά μία εβδομάδα αργότερα. Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία να επανορθώσει. Μπορεί να κεράσει και... δύο ποτήρια. Χωρίς πάγο.

wellesley bill

Διαβάστε επίσης:

Σοκ: Ο κανίβαλος νοσοκόμος έκανε σεξ με πτώματα! (pics)