ΚΟΣΜΟΣ

Πυροβολισμοί σε πάρτυ του Κρις Μπράουν – Στόχος ο πρώην της Ριάνα; (vid+phs)

Πυροβολισμοί σε πάρτυ του Κρις Μπράουν – Στόχος ο πρώην της Ριάνα; (vid+phs)

Βίντεο, λίγα δευτερόλεπτα μετά τους πυροβολισμούς που έπεσαν στο νυχτερινό κλαμπ 10ΑΚ του Λας Βέγκας, κατά τη διάρκεια πάρτι του Chris Brown ενόψει των Video Music Awards, είδε το φως της δημοσιότητας.

Σε αυτό, τρομοκρατημένοι οι θαμώνες πέφτουν στο πάτωμα, μετά από προτροπή του διάσημου καλλιτέχνη και παραγωγού, ο οποίος ήταν και ο στόχος της επίθεσης.

Και μπορεί ο πρώην της Ριάνα, ο οποίος την είχε «ξυλοφορτώσει», να μην τραυματίστηκε, ωστόσο ο μουσικός παραγωγός Suge Knight, ιδρυτής της Death Row Records, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βαλτιμόρης, Sinai, με ελαφρά τραύματα, όπως και δύο ακόμη άτομα.

Δεν είναι λίγοι βέβαια αυτοί που υποστηρίζουν πως αυτόν στόχευαν στην πραγματικότητα οι σφαίρες, λόγω της στενής του φιλίας με το δολοφονημένο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ράπερ Tupac...

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Κάποιος προσπάθησε να σκοτώσει τον Κρις Μπράουν», έγραψε στο Twitter η Katie Clendon που βρισκόταν στο πάρτι, μαζί με άλλες διασημότητες, όπως το μοντέλο Tyson Beckford (υποστήριξε ότι άκουσε 4 πυροβολισμούς) ο τραγουδιστής Justin Bieber, ο ράπερ «The Game» και η τραγουδίστρια Pia Mia.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο Chris Brown ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες από τη βραδιά στο Instagram, ωστόσο δεν έκανε καμιά αναφορά στο περιστατικό στα social media...

Διαβάστε ακόμα:

Ουκρανία: Φιλορώσοι υποχρέωσαν αιχμαλώτους πολέμου να παρελάσουν (videos)

Βρετανία: Ταυτοποίησαν το δολοφόνο του Φόλεϊ – Σοκαριστικές φωτογραφίες του

Αυστραλία: Έδωσαν το «φιλί της ζωής» σε τραυματισμένο κοάλα! (video)

Βρετανία: Οι σοκαριστικές selfies – μήνυμα εναντίον του καρκίνου! (photos)

ΗΠΑ: Πυροσβέστες υπέστησαν ηλεκτροπληξία μπουγελώνοντας φοιτητές! (vid+phs)

Καναδάς: Αρκούδα βγήκε στη στροφή ποδηλάτη! (video)

Αρρωστημένο! Τζιχαντιστές έβαλαν παιδί να αναπαραστήσει τη δολοφονία του Φόλεϊ (photos)