ΚΟΣΜΟΣ

Τσέλσι: Αυτό είναι το ακριβότερο μπέργκερ στον κόσμο! (vid+pics)

Τσέλσι: Αυτό είναι το ακριβότερο μπέργκερ στον κόσμο! (vid+pics)

Σε άλλο επίπεδο υπόσχεται να αναγάγει τη σικ… μάσα ένα αριστοκρατικό μπέργκερ που προσφέρει (με το αζημίωτο βέβαια) στους πελάτες του εστιατόριο στο Chelsea.

Και πώς όχι όταν για να ικανοποιήσεις τους γευστικούς σου κάλυκες, πρέπει να βάλεις αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη. Για την ακρίβεια τόσο, όσο να βγάλεις 1.100 λίρες!

Το «Glamburger» περιέχει 220 γραμμάρια βοδινού κιμά Kobe Wagyu, 60 γραμμάρια κρέατος ελαφιού Νέας Ζηλανδίας και καπνιστό αλάτι Ιμαλαΐων. Φυσικά από τη συνταγή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα απαραίτητα υλικά για την καθημερινή νοικοκυρά: φύλλα χρυσού και μαύρη τρούφα μπρι!

Και αν αυτά δεν είναι αρκετά, σάς ενημερώνουμε ότι το μπιφτέκι σερβίρεται με καναδικό αστακό ποσέ, ιρανικό σαφράν, σιρόπι σφενδάμου, επικάλυψη τραγανιστού μπέικον, χαβιάρι Βeluga και κρόκο από αυγό πάπιας!

Όσο για τα ψωμάκια είναι μαριναρισμένα με ιαπωνική mathca (είδος πράσινου τσαγιού σε σκόνη), ενώ για το τελείωμα προτιμήθηκε μάνγκο, ραντισμένο με σαμπάνια και λευκή τρούφα!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αν κάποια στιγμή το συγκεκριμένο μπέργκερ βρεθεί στον… οισοφάγο σας, αφού «κάψει» την τσέπη σας, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να «κάψετε» με τη σειρά σας 2.618 θερμίδες! Περισσότερες απ’ όσες πρέπει να καταναλώνει καθημερινά ένας ενήλικας!

Για την… ιστορία το μπέργκερ σερβίρεται στο Honky Tonk restaurant, ενώ ο σεφ Chris Large χρειάστηκε τρεις ολόκληρες εβδομάδες για να δημιουργήσει τη συνταγή.

«Προμηθευτήκαμε τα καλύτερα δυνατά συστατικά για να φτιάξουμε αυτό το αριστούργημα. Είναι ένα δείπνο που θα θυμάστε για πάντα», υποστηρίζει…

Διαβάστε ακόμα:

Η απάντηση του Facebook στις κατηγορίες ότι «βοηθά» τους τζιχαντιστές

Συντριβή αμερικανικού μαχητικού στη Βρετανία χωρίς συνέπειες

ΗΠΑ: Δεν εξετάζει δημιουργία ζώνης ασφαλείας στα σύνορα Συρίας -Τουρκίας

Γερμανία: Ανίκανη να επαναπατρίσει στρατιώτες αν προσβληθούν από Έμπολα

Έμπολα: Αυστηρότερα μέτρα στα σημαντικά αεροδρόμια των ΗΠΑ

Έμπολα: Κόλλησαν την Ισπανίδα νοσοκόμα με το… ζόρι! (pics)

Βρετανία: Έδιωξαν 9χρονο από το σχολείο υπό τον φόβο του Έμπολα