ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Τους αναγκάζουν να γίνουν κανίβαλοι για να μπουν στο καρτέλ

Φρίκη: Τους αναγκάζουν να γίνουν κανίβαλοι για να μπουν στο καρτέλ

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τελετής μυήσεως μέσω... κανιβαλισμού στο Μεξικό, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Αξιωματούχοι των μεξικανικών αρχών ασφαλείας αποκάλυψαν ότι τα καρτέλ των εμπόρων ναρκωτικών εξαναγκάζουν τα νέα μέλη τους να φάνε ανθρώπινες καρδιές σε μια τελετουργία, προκειμένου να δείξουν την πίστη τους προς τις εγκληματικές συμμορίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mai, η συγκεκριμένη πρακτική, παρότι δεν είναι ευρέως διαδεδομένη, έχει καταγραφεί σε μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων, που καταγγέλλουν ότι υποβλήθηκαν στην αιματηρή τελετουργία μύησης.

Οι ομοσπονδιακές αρχές του Μεξικού θεωρούν ότι τα καρτέλ, υποβάλλουν τα μέλη τους σε αυτή την διαδικασία, με σκοπό να ανακαλύψουν πιθανούς πληροφοριοδότες της αστυνομίας, που έχουν διεισδύσει στις τάξεις τους.

Λεπτομέρειες σχετικά με τα περιστατικά κανιβαλισμού ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά από ρεπορτάζ μεξικανικού τηλεοπτικού δικτύου, στο οποίο παραχώρησε συνέντευξη ο ομοσπονδιακός επίτροπος ασφάλειας του Μεξικού, Alfredo Castillo.

Σύμφωνα με δηλώσεις του, η πρακτική της κατανάλωσης ανθρώπινου κρέατος, συγκεκριμένα ανθρωπίνων καρδιών, απαντάται στις τελετές μύησης συμμοριών όπως η διαβόητη Φαμίλια Μιχοακάνα.

Σχετικές ειδήσεις