ΚΟΣΜΟΣ

Τρίχρονος πυροβόλησε τον πατέρα και την έγκυο μητέρα του

Τρίχρονος πυροβόλησε τον πατέρα και την έγκυο μητέρα του

Παρολίγον τραγωδία σε ξενοδοχείο στο Νέο Μεξικό με αγοράκι τριών χρόνων να πιάνει το όπλο μέσα από την τσάντα της μαμάς του και να πυροβολεί τους γονείς του.

Ο μικρός έψαχνε το iPad της μαμάς του. Αντ'αυτού έπιασε από την τσάντα της το πιστόλι διαμετρήματος 9 χιλιοστών και κατά λάθος άνοιξε πυρ. Η σφαίρα διαπέρασε τους γλουτούς του πατέρα του και κατέληξε στον ώμο της γυναίκας που διανύει τον όγδοο μήνα μήνα της εγκυμοσύνης.

Οι γονείς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Λίγο μετά, ο πατέρας πήρε εξιτήριο ενώ η έγκυος γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

«Σε ό,τι αφορά το παιδί πρόκειται για ένα φρικτό ατύχημα, αλλά είναι οι γονείς αυτοί που έχουν την ευθύνη κατά τον νόμο», σημείωσε ο Ντρόμπικ. «Έπρεπε να είχαν φροντίσει το όπλο να είναι ασφαλές».

Το ζευγάρι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν την κατηγορία της αμέλειας, που αποτελεί πλημμέλημα. Το παιδί δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες, διευκρίνισε ο Ντρόμπικ.

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς πως αγόρασε το πιστόλι την ημέρα πριν από το συμβάν, ανέφερε ακόμη ο Ντρόμπικ. Στον άνδρα της απαγορεύεται η κατοχή, διότι έχει μια καταδίκη για κακούργημα στο ποινικό του μητρώο.

Η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων επίσης ενός κοριτσιού δύο ετών και της γιαγιάς των παιδιών, διέμενε στο ξενοδοχείο America's Best Value Inn μαζί με τα δυο πίτμπουλ της επί μια εβδομάδα όταν σημειώθηκε το επεισόδιο.

Τα παιδιά παραδόθηκαν στην υπηρεσία προστασίας ανηλίκων για τουλάχιστον 48 ώρες, ενώ τα δύο σκυλιά δόθηκαν προσωρινά σε στελέχη ενός κέντρου ελέγχου και περίθαλψης ζώων

Σχετικές ειδήσεις