ΚΟΣΜΟΣ

Παρίσι: Η σύλληψη του ημίγυμνου άνδρα στο Σεν Ντενί (video)

Παρίσι: Η σύλληψη του ημίγυμνου άνδρα στο Σεν Ντενί (video)

Την ώρα που πέπλο μυστηρίου καλύπτει το θάνατο του φερόμενου ως εγκεφάλου των επιθέσεων στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ, βίντεο με τη σύλληψη ενός ημίγυμνου άνδρα από την αντιτρομοκρατική επιχείρηση των γαλλικών Aρχών στο προάστιο Σεν Ντενί, είδε το φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες της Wasghington Post, η οποία επικαλείται δύο υψηλόβαθμους αξιωματούχους των υπηρεσιών πληροφοριών, ο φερόμενος ως αρχιτέκτονας των τρομοκρατικών επιθέσεων στη γαλλική πρωτεύουσα σκοτώθηκε σε διαμέρισμα του Σεν Ντενί.

Παρόλα αυτά, ο γενικός εισαγγελέας του Παρισιού, Φρανσουά Μολέν, μπορεί να αναφέρθηκε σε δύο νεκρούς, ωστόσο δεν αποκάλυψε την ταυτότητά τους, παρά μόνο ξεκαθάρισε ότι ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» των επιθέσεων, Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, δεν είναι μεταξύ των συλληφθέντων, «αναζωπυρώνοντας» έτσι κατά κάποιο τρόπο τα σενάρια της εφημερίδας.

Επιβεβαίωσε πάντως ότι «στην επιχείρηση συλλάβαμε τρία άτομα, το ένα τραυματίστηκε στο χέρι. Γνωρίζουμε τις ταυτότητές τους, αλλά δεν μπορώ να σας δώσω περισσότερα στοιχεία. Εκείνη τη στιγμή υπήρξε έκρηξη από βομβιστή αυτοκτονίας. Η κατάσταση του σώματός του δεν μας επιτρέπει προς το παρόν να διαπιστώσουμε την ταυτότητά του. Είναι πιθανόν να πρόκειται για γυναίκα, αλλά η ιατροδικαστική έρευνα συνεχίζεται»…

Σχετικές ειδήσεις