ΚΟΣΜΟΣ

Η συγκλονιστική ιστορία του Ιρλανδού που επέστρεψε από τον «άλλον κόσμο»!

Η συγκλονιστική ιστορία του Ιρλανδού που επέστρεψε από τον «άλλον κόσμο»!

Μια ανατριχιαστική, όσο και… απίστευτη ιστορία ενός 17χρονου Ιρλανδού, ο οποίος επέστρεψε από τον «άλλο κόσμο» είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο Tom Geaney υπέστη ανακοπή καρδιάς για 25 ολόκληρα λεπτά, ωστόσο χάρη στις απέλπιδες προσπάθειες των φίλων του, αλλά και σε μία «ανώτερη δύναμη» επανήλθε στο μάταιο τούτο κόσμο, αφού πέρασε μια βόλτα από τον… άλλον!

Ο νεαρός Ιρλανδός κατέρρευσε ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, όπως έδειξαν και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, επιβεβαιώνοντας πως η καρδιά του σταμάτησε για 25 λεπτά.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, οι φίλοι του οι οποίοι του «πρόσφεραν» την σωτήρια ανάσα τους, δίνοντάς τους ένας-ένας το «φιλί της ζωής», ενώ έκαναν μαλάξεις στο στήθος του, «δεν τον άφησαν να φύγει», κρατώντας του το χέρι.
Και δεν σταμάτησαν μέχρι που η καρδιά του Tom άρχισε να χτυπά ξανά…

«Υποθέτω πως τεχνικώς, είχα πεθάνει για 25 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι έχει μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή...», δήλωσε ο Tom Geaney, ο οποίος μετά τη μεταθανάτια εμπειρία του, παρέμεινε προληπτικά σε εντατική μονάδα θεραπείας για 36 ώρες αν και η ανακοπή δεν επηρέασε άλλα ζωτικά του όργανα…

Σχετικές ειδήσεις